Hirdetés
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Doky586:] Teendők HDD SSD eladás előtt (adatvédelem)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hozzászólok Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
senior tag
Karrierlehetőség a távolkeleten ... Kína dübörögve fejlődik ezért szerintem lesz olyan hazánk fia akinek ez lehet egy komoly perspektíva a jövőre nézve..
Van néhány példa ,hogy Kínában Magyarok tudtak karriert csinálni .Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
válasz
(ÉN)közPONT #1 üzenetére
thats correct!...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! "
-
szabage
tag
Ösztöndíjat hirdet
magyar egyetemistáknakBME-seknek és Corvinusosoknak a Huawei -
-
D1Rect
félisten
Ha pozitívan nézzük tök jó lehetőség.
Ha negatívan akkor a legjobbakat exportálják miután végeztek."Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük. " - 2011
-
DriderG
tag
Én is ezt akartam írni, hogy nem tudom hosszú távon ki jár jobban. 5 évre leszerződnek a legnívósabb magyar egyetemekkel, hogy biztosítsanak képzett embereket számukra. A kínai gazdaságnak nem sok az az ösztöndíj, amit ki kell érte fizetnie (az egész világgazdaság legfontosabb központja Kína), cserébe kapnak évente 15 embert, akik segítenek a fejlesztésben.
-
Huawei != Kínai Népköztársaság
Ez is egy profitorientált óriásvállalat, ugyanolyan, mint bármelyik nyugati cég. Ha Cisco, Symantec, stb. hirdetne hasonlót, akkor meg jönne a mocskos amcsizás?
#10: dolgoztam már multinál, több száz mérnökkel együtt, a körülményeket bárminek lehet nevezni, de kizsigerelésnek biztos, hogy nem. Nem tudom, hogy miért divat nálunk ennyire a multifikázás, az összes ismerősömnek - aki ilyen helyen dolgozik - jó élete van. Persze itt diplomás pozícióról beszélünk, a kétkezi munkást mindenhol kihasználják... bár talán még ebben is korrektebbek a multik, mint a hazai KKV-k.
[ Szerkesztve ]
-
Erasmus
őstag
-
dabadab
titán
-
sheratan
titán
hát, én azért elég rosszakat hallottam a Huawei-ről az ott dolgozó(-ott) emberektől. oké, mondjuk ők nem a mérnöki rétegben voltak, hanem más irodai jellegű munkában főleg. ráadásul alul is fizetik őket viszonylag.
Erasmus: nem vagyok benne biztos, hogy nem fogadnának szívesen külföldi munkaerőt. arrafelé teljesen más az oktatás filozófiája, és azért elkel nekik is egy-két kreatív ember. mondjuk azt nem gondolom, hogy kötelezik őket a kint dolgozásra (bár lehet, hogy az ösztöndíj feltételei közt lesz egy olyan, hogy utána X évet a cégnél kell dolgozni), de szerintem lesz lehetőségük az anyavállalatnál kamatoztatni a tudásukat.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it A hálózati berendezéseket gyártó kínai nagyvállalat évente 15 diák szakmai képzését támogatja.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Milyen processzort vegyek?
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Program promók
- [Re:] Bombaformában futott be a Poco X3 NFC
- További aktív témák...
- Huawei Mate 10 Pro eladó (128GB, Titanium Gray, Dual Sim, Kártyafüggetlen)
- XBOX One X - Gyári + kiterjesztett garanciával
- Dell XPS 15 9570*ÚJ fedlap+ÚJ 15,6" 100%sRGB kijelző*i7 8750H/16GB/512GB /GTX 1050Ti/vil.MAGYAR bill
- 2020 MacBook Pro Retina 13” M1 / 8C CPU / 8C GPU / 256 GB SSD / 8 GB RAM / iCenter
- iPhone 7 32GB Gold Független/Szép/Akku 100%/1 Hónap Garancia/Szaküzlet/
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest