- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Bitcoin topic
- Spotify
- Megemeli a Microsoft az Office-Teams duó árát az EU kedvéért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Nekem sem nagyon szimpi a google hogy mostanában mindenhova be akarnak törni és ők akarnak lenni az n1-esek. Más cégeket tönkretesznek etc.
Apple vezér fogalmazta meg jól pár hete hogy ez a Google alapelvei között lévő ne légy gonosz dolog egy nagy bullshit. Jobst is jól átverték, az FF-et is megszívatják, hogy kihátrálnak mögülük. Remélem Balmerék bekeményítenek és bekapják egyben őket.Nem tudom mit képzelnek. A keresés nem elég, most már saját telefon, net szolgáltatás, lassan saját ország is kell nekik. Vegyen már vissza a Google a pofájából.
Persze az egyszeri usernek amit a Google tesz az ugye lehengerlő. Ingyen keresés, térképezgetés, Youtubozás meg 5000 gigás Gmail. Nahát. A Google szeret engem. Mesében. Szereti a pénzt.
Ntomka: Szeretnék rávilágítani a Google sztory című könyvre ami a Googlesok interjúzásából készült. Ott pont azt nyilatkozták, hogy másokat élni hagynak, és ők nem a pénzért csinálják, hanem az emberiségért. Na mikor ezt elolvastam majdnem magam alá rottyantottam. Jobban hazudnak mint gondoltam.
Mert ha másokat élni hagynának akkor olyan területeken nem próbálkoznának ahol más cégek vannak. Szóval ez az egész egy nagy kamu. Vagy akkor ne hangoztassák hogy ők nem a pénz miatt csinálják és akkor senki nem haragszik rájuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google böngészőjébe beépítik a Flash Playert. A távlati cél egy rugalmasabb plugin-API kifejlesztése.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Kinek milyen a desktopja?
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest