- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bitcoin topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Szóval, akkor miért kell pont az előtt egy ilyen fejlesztésbe belefogni, mikor azt tervezik, hogy végleg leváltják a Flasht?
Talán azért, mert ha teszem azt akár holnap véglegesítik az svg-t és a többi szükséges szabványt, és minden böngészőbe bekerül, a flash még 2-3 évig uralkodni fog?
Itt most nem csak videólejátszásról van szó (sőt, azt nyílván hamar leváltja a html5), hanem az animációkról, játékokról is.Egyszerűen csak eszközként tekintenek a nyílt forráskódra filozófia helyett
hehh, ez milyen szép mondat
Miért nem rögtön életstílus? Vagy vallás?A YouTube valóban az, de például itt nem az: http://jilion.com/sublime/video
Ez tök jó
Azért chrome alatt itt is érdekes volt a kezelés és csúnya az átméretezés, de ez nyílván a chrome hibája, mint mondtam.
FF alatt se százas, illetve ott szép az átméretezés már, de akad is. Ettől függetlenül még1× - tudom hogy ez nem a szabvány hibája.Mint mondtam, ha az a célom, hogy az Avatart nézzem 3D-ben, szoba méretű kivetítőn, akkor valószínűleg nem ugyanazok lesznek a kódolási beállítások, mint kicsi, max VGA minőségű vicces videóknál.
Azért a youtubeon se csak ilyen gagyi videók vannak. Vannak egész tisztes 720p cuccok is. Oda szvsz még youtube minőség mellett is gyér lenne a theora (csak SD-be próbáltam, azért szvsz).
De legyen igazad, akkor is még mindig ott tartunk: marhára nem érné meg a youtubenak. A H264-et továbbra is kell az okostelefonok meg stb. miatt, illetve hogy flash-en keresztül is elérhető legyen a tartalom. Viszont akkor ez a verzió jó a normális lejátszóba is. E mellett a theora csak púp, foglalja a tárhelyet és a processzoridőt.
Ha pedig nem a youtuberól beszélünk, hanem saját magad csinálta tárhelyről ahova felraksz vmi progressive downloadot, akkor nem kell butított H264 beállításokat alkalmaznod. Ott a theora labdába se rúg. Feleakkora vagy kisebb méretben kapod ugyanazt a minőséget.Ez azért csúsztatás. Inkább fogalmazzunk úgy, hogy ingyen kapsz egy Toyota-t vagy teljes árat fizetsz egy BMW-ért.
Ez azért csúsztatás. Inkább fogalmazzunk úgy, választhatsz: ingyen kapsz egy Toyotát (a te hasonlatoddal élve), vagy az autókereskedő kifizeti a BMW-t, majd te megkapod ingyen.
A linket meg köszi, gondolom az a/1 kategóriába esik a böngészőbe épített kodek, ez alapján tiszta sor honnan jött az 5 milliós összeg. Azt viszont nem értem, hogy ezek szerint az x264 és az ffdshow is befizeti ezt az összeget???
Nem lehet hogy ingyenes kodek esetében nincs díj?
Új hozzászólás Aktív témák
it A Google böngészőjébe beépítik a Flash Playert. A távlati cél egy rugalmasabb plugin-API kifejlesztése.
- Friss fejlemények helyezik új megvilágításba a leégő tápkábelek ügyét
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Twin Lake platformra építkező, NAS-ként bevethető mini PC a CWWK-tól
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok