Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazerhu
aktív tag
A TV dedikált sávszélességen megy, ha jól tudom kb 4Mb/adás. Tehát azon túl, hogy egy a vezeték, nincs túl sok kapcsolatban a neteddel. Nálunk már nem is tudom hány éve van (mondjuk azért, mert monopol helyzetben vannak, különben már rég váltottam volna) IPTV, és inkább volt az jellemző, hogy a netkapcsolat a számítógépről nézve megszűnt, de a TV még ment. Viszont ami bosszantó, hogy mellé a telefon is a neten át megy...tehát ha nincs kapcsolat, nincs telefon, vagyis hívhatod mondjuk T-mobliról fel őket, ami bár ugyan az a cég, még sem ingyenes hívás. Azt meg mindenki ismeri, hogy egy ilyen hívás nem két perc szokott lenni, még nyugtató zene kíséretében sem.
-
haris
őstag
Hoppá, akkor tényleg figyelmetlenül olvastam, és örülök, hogy neked ennyivel megoldódott. Nálam nem ez a gond, meg is néztem, mindegyik +db) beltéri egységbe, és a modembe is tökéletesen be van dugva.
qanic
Akkor nálam ez sem lehet baj, mert saját HDMI kábellel használom a "lapostv-n" (ugyanolyanról megy a bluray tökéletesen) és scarttal a hagyományos tv-ken.de köszönöm, hogy többen segíteni próbáltok. Valaki most írta privát, hogy neki a modem firmware frissítése segített. Azt még kipróbálom, majd beírom mi lett.
[ Szerkesztve ]
-
qanic
tag
Az első héten nálunk is ez volt, aztán kicseréltem a szar 200 Ft-os HDMI kábelüket egy normálisra és azóta semmi gond. Persze addigra Ők már mindent kicseréltek csak a fos korrodálódó kábelüket nem...
Azért az hogy +pénzért adnak egy amúgy ingyenes közszolgálati csatornát, megérne egy-két seggbe rúgást. A marketingjüknek ez rendesen alátesz, de persze Ők tudják...
Marco Pantani - Momenti Di Gloria
-
Petyyyyy
addikt
Nem tudom figyelmesen olvastad e végig amit írtam. A tápkanóc nem volt rendesen bedugva a modembe ütközésig - "mint tegnap este kiderült a modem nem kapott rendesen áramot és újraindult. Nem volt megfelelően bedugva hátra a csatlakozó." Most, hogy tudom ilyen láma hiba miatt volt a fagyás engem is piszkál, de naés. Azt hiszem bővebb magyarázatra nem szorul a dolog.
Ja és mekiben én is reklamálok ha valami nem úgy van!Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
haris
őstag
Hajjaj
Maximum 1 fagyás hetente... És ez szerinted normális. Fizetek a szolgáltatásért nem is keveset. A budapesti díjamnak (most a szolgáltatót hagyjuk) pont a dupláját, és bp-n még telefonom is volt, most pedig csak TV+net (a telefon még +1500 FT lett volna).
Ne legyen 1 fagyás sem, pláne nem hetente.Szerintem ez nagyon nem OK...És nem hinném hogy velem van a gond, mert a T-home szerelői is tapasztalták a hibát, elsőre ők kötötték be, azóta ők javítgatják.
És nem azt mondom, hogy nem lehet használni, de nekem a heti 1 fagyás sem elfogadható.
A mekiben is reklamálok, ha hideg a krumpli, vagy meleg a kóla. Te nem? -
azbest
félisten
Néhány műholdas és kábeles szolgáltató is felvette a csomagjába, másrészt akinek van közszolgálati tévés kártyája (egyszeri díjas), az ezt is tudja nézni vele műholdról. Aki jó helyen van, az dvb-t sugárzással is elérheti. Valószínűnek tartom, hogy a kábeles és műholdas cégek valamennyit fizetnek érte az MTVA-nak. Legalábbis korábban a hírekben úgy írták, hogy ezzel fedezik a 3D adás plusz licenszdíját.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Velencei tónál is hibátlanul meg ingyen jön az m3d mindigtv-vel.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Lenry
félisten
ha elég közel laksz Pesthez és van egy DVB-T antennád, akkor MinDigTV-n keresztül nézheted
(#1) haris már vagy 5 éve van IPTV-nk, de talán ha évente egyszer megadja magát, olyankor újraindítjuk a HGW-t meg a set-top-boxokat és már lehet is továbbTVzni.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Petyyyyy
addikt
Hát érdekes...nálunk már nem is tudom hány éve IPTV van de maximum heti 1 fagyás volt - mint tegnap este kiderült a modem nem kapott rendesen áramot és újraindult. Nem volt megfelelően bedugva hátra a csatlakozó. De így legalább megvolt a szükséges újraindítás, az meg rá is fér a központi kliens miatt.
mrhitoshi: Lemaradtam valamiről? Más szolgáltatónál ingyen 3D adás az olimpia idejére?Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
mrhitoshi
veterán
Az olimpiát a T-Home HD minicsomagra előfizetők 3D-ben is nézhetik.ű
Lerágott csont, de azért durva, hogy ezért nem hogy T-Home előfizetőnek kell lenned, hanem még fizess elő külön a minicsomagra is, máshol meg ingyen nézik.
PS4
-
haris
őstag
Huhuhu!
Én senkinek sem ajánlom az IP-tv-t. Budapestről költöztem Érdre márciusban.
Nem egy távolság, de itt csak az IP-tv jöhetett számításba, mivel a net elérés volt fontosabb, a tv csak másodlagos. (vagyis a digi kiesett, mert akkor drágább lett volna t-home net)
Na mióta bekötötték, szinte minden napra esik egy fagyás. Ilyenkor a kép kimerevedik, az adás megáll, csatorna váltásra nincs lehetőség.
Az első hetekben szinte naponta jöttek ki javítani. Már 2szer áthúzták a vezetéket a lakásban, hátha meg van törve, lecserélték a beltéri egységeket, a modemet stb.
Azóta valamennyit javult a dolog, de azóta is időközönként fagy.
Katasztrófa. Ami fura, hogy a nettel viszont nincs probléma, így az hogy esetleg kevés a sávszél, kizárva.
Úgyhogy nehogy bedőljetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Trollok komolyan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Assassin's Creed Shadows - Újabb játékmenet részleteket kaptunk
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! Ryzen 5 5500 / 32 gb DDR4 / RTX 3060 12 GB
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!