Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Silεncε

  őstag

  A fél világ NAT mögül internetezik. 1 IP-t simán lehet, hogy több száz/ezer user használ. Az ISP tudja, ki van éppen az alhálóban, de azt is ki kell neki deríteni, pontosan melyik usert kell lelőni.

  [ Szerkesztve ]

 • Itt Nokia

  kezdő

  Ezzel hatalmas gondok vannak:

  egy jobban összetákolt , összetett ártó kód az saját titkosítási csatornát használ (over TCP/IP) , pszeudo-file-rendszerrel, ami a ramban figyel szana-szét-szabdalva, registry-be tárotlgatja magát, szintén szana-szét-szabdalva, egyenként is szénné obfuszkálva minden mindenhol, jó esetben a TOR-t , rossz esetben valami teljesen egyedi decentralizált hálón kommunikálnak egymással a zombi gépek ezrei, és amint lekapcsolnak egy-kettőt, azonnal hadba áll másik 3 , ráadásul olyan országokból, amik éppen nagyívben tesznek a megállapodásokra, meg a bannolgatásokra és vígan mocorog onnan tovább a megnyitott session, teljes melszéllel, egyedi kukikkal stb.. amit éppen blokkoltak a Blaha Lujza sudár úton...

  még ha kis is szúrja valami antimalware addigra már rég késő mire lebannolják már 20szorosan túlteljesítette a feladatát egy-egy ilyen gép , és vele együtt lebannolnak olyanokat is akiket nem kéne , lásd fent a többi hozzászóló posztjában.. stul-stul-stul ártatlan felhasználóstul.

  [ Szerkesztve ]

  https://youtu.be/y3QLasbPHmY

Hozzászólok Aktív témák