Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Itt Nokia

  kezdő

  Rosszul tudtad, a forgalom titkosításával, megszűnik az IP , mivel a valódi forgalom pszeudo-hálózati rétegben mocorog, szteganográfiával.

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Szteganogr%C3%A1fia

  A virágnyelv kifejezést ugye ismered? Hiába beszélek Szergejjel magyarul, ha virágnyelven beszélek akkor egy büdös szót sem fogsz belőle érteni mit mondok neki valójában a sorok közt. Magyarán hiába mozog az adat az IP címtartományban a jól ismert TCP/IP protokollon keresztül sőt még akár plain-textben , vagy titkosítatlan http-n ... ha a valódi adat ami átmegy szteganografálva van, nincs a világon semmilyen program, eszköz ami képes lenne felismerni, még a titkosítás TÉNYÉT SEM... Képes vagy ezt felfogni?

  A másik, meg VPN / TOR.. témához , amikor "megtámad téged valaki" pl. a TOR-hálózatból... ehhez nemzetközi szintű egyezményes irányelv és szabályozás kellene, de a fent kivesézett okokon kívül ehhez még megfejelve hozzá jön a Világ Uralmi egy ország az egész földön című fantazmagória is... amihez olyan kevés még Putyin is , mint kempingsajtban a sátorvas.

  [ Szerkesztve ]

  https://youtu.be/y3QLasbPHmY

Hozzászólok Aktív témák