Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kenwood

  addikt

  Ket dolgot tudok elkepzelni :
  - nem tudsz szoveget ertelmezni
  - az "azonnal" szo kozeppontba helyezesevel a https://hu.wikipedia.org/wiki/Szalmab%C3%A1b%C3%A9rvel%C3%A9s [link] mintapleldajat prezentaltad.

  gyk : nem azokat az ispket szankcionalnam,akik 1 perc helyett egy ora utan lovik le a fertozott gep kapcsolatat,hanem azokat,akik abszolut elzarkoznak tole.

  Az osszes ip requestjet az adott usernek egy belso lapra kell iranyitani, ahol megtudja,miert kerult felfuggesztesre,es azt is, hogyan tudja megszuntetni (virusirto link,szakember elerhetoseg stb ...) Idealis esetben meg a targynapon vissza is kapja (vagy eleve nem volt surgos neki)

  Nyilvan amint elterjed akar a userek,akar a vallalkozasok kozott, hogy aki szarik a securityre, annak ugrik a kapcsolata, akkor nepszerubbe valnak a haztartasokban a vedelmi megoldasok, es mar a kisebb cegek is gazdasagi kockazatnak tekintik a tul alacsony security budgetet.

  Pont annyira kell torodnie a szabalyozo hatosagnak a kieso bevetelekkel,mint amikor egy ettermet zarat be antsz, vagy barmilyen gazdasagi egyseget a nav,tuzoltosag,katasztrofavedelem etc ...

  [ Szerkesztve ]

  Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

Hozzászólok Aktív témák