Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dißnäëß

  senior tag

  Én ha cégem lenne, kőkretén lennék a netet illetően. Egyrészt nem adnék netet (de elnézném, ha a telóján függi a facsét, instát és a fiatalok a tiktok-ot), se céges wifi, se semmi, cserébe hogy ne legyen sírás, minden alkalmazottnak adnék egy combos net csomagnyi nettó fizuval többet, azzal azt kezd, amit akar, ha pedig bűnöz és ki akarnak jönni érte, a cég feltartja a kezét, "nem én voltam".

  A lónak van lovásza, a tehénnek tehenésze, a madárnak madarásza, a halnak halásza. A disznónak akkor miért nincs disznásza, vagy méginkább disznésze ? Felháborító.

 • mikung

  aktív tag

  Mivel nem instabanról' beszlünk, jelzik az ISP felé, aki jelzi a cég felé, aki (ahogy az ISP is) szépen kikaparja logokból melyik gép a hunyó ... ennyi.

  Nem mellesleg azért egy cég csak megcsináltatja normálisan a tűzfalát, ha más miatt nem os, a belső rendszerei védelmében. Jucuska a széélszről nem valószínű hogy a céges géprő tud bármilyen más irányba kapcsolatot nyitni mint az adatbázis szerver irányában SQL lekéréseket intézni, belső mailszervert elérni és belső proxyn keresztül netezni.

  Hotspot ... hááát ... már jellemzően csak szabvány http és https portok vannak nyitva, esetleg néhol szabványos pop3, imap. Egy sz@ros ssh, xmpp, voip, ... kapcsolatot se lehet nyitni. :(

  Innentől tolhatsz mekis wifin portscant ... csak mind zárva lesz. ;]

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák