Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • mikung

  aktív tag

  Szerintem kicsit el vagytok tévedve. Az IP cím mindenesetben szükséges, különben nem tud a két végpont egymással kommunikálni.

  Ha sikeresen magadra húzol egy vírust és nat mögül szénnétitkosítva kapcsolódik a támadó gépéhez vagy egy proxyhoz vagy egy másik fertőzött géphez, a forrás és a cél IP mindenképpen látható. Ha TOR -hoz csatolsz akkor a belépési pont irányába lesz látható.

  kenwood sehol nem beszélt csomaganalízisről, csak arról hogy ha az általad használt külső címről szénnéspammelik fél magyarorsszágot vagy az oroszok piszkálják az usákok választási rendszerét akkor ha szólnak a szolgáltatónak hogy a 12.34.56.78 -as IP -ről jön az áldás, az ISP értesítse a felhasználót hogy "nézzémáráasz@rodra' hülegyerek", ha nincs válasz az efi részéről, az efi kap banánt ha a PR-Telecom öntudatoskodik, akkor a komplett PR-Telecom, ha a Magyar állam, akkor lesz frí egy bazi nagy intranetünk. :DDD

  Autós példánál :
  Ha megjavíttatod a kocsid, közlekedhetsz, ha te vagy a keménygyerek, a yard helyretesz (ISP bannol téged), ha a Kovács közeg kevés hozzá, gyünnek a tekikatonák, kimenő utak, város lezárása (ISP -t bannolja az állam), és így tovább ...

  Annyira nem hülye ötlet, csak a visszakapcsolásra tartsanak fenn külön 0-24 ügyfélszolgálatot, vagy valamilyen autocheck rendszert ami visszakapcsol ha fals pozitív. :)

Hozzászólok Aktív témák