Hirdetés

2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) anulu


anulu
(PH! félisten)

tipikus esete a cloudnak, hogy "megfizetjük, de sz*pjon vele más!"

[ Szerkesztve ]

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone8 64GB | iPad Retina 32GB /w 3G | XBOX ONE X

(#2) gabor7th


gabor7th
(őstag)

Szóval sokan még ma is kételkednek... az jó. Addig is vérezzenek csak ki:

"Adatközpont - növekedés veszteséggel

Nem sikertörténet a Lenovo szerveres-tárolós üzletága, de legalább növekszik. A részleg bevétele 44 százalékkal emelkedett, amivel az IBM System x portfóliójának megvásárlása óta a legnagyobbat ugrott a forgalom, 1,22 milliárd dollárra. Az üzemi eredmény ezzel együtt is mínuszos, a tavaly év eleji 141 millió helyett azonban csak 64 milliós a kráter mérete - de ez azt is jelenti, hogy minden eladott gépen veszít jelenleg a cég."

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#3) kraftxld válasza gabor7th (#2) üzenetére


kraftxld
(PH! félisten)
LOGOUT blog (1)

Ember, ma megint sikerült kihagyni a felhő ellenesség elleni gyógyszert?
A Lenovo üzletágának semmi köze nincs a cikkhez.
Az meg már a Lenovo hibája, hogy olcsóért adja a vasat, hogy terjeszkedjen, aztán később a szar support miatt meg mindenki hanyagolja később.
És pont a System X meg a storage amiből az on-prem infrastruktúra épül :DDD

[ Szerkesztve ]

MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#4) #45997568


#45997568
(törölt tag)

Nalunk megy minden felhobe, GCP-Rackspace paros adja a technikai a hatteret. A koltsegek a toredekei az eddigi megoldasoknak amit itt probaltak korabban, a megbizhatosag-rendelkezesre allas meg magas.

Lehet ezt okosan es gazdasagosan is csinalni.Minel inkabb melyulok el a GCP-ben annal inkabb tetszik, a fejlesztok meg imadjak, a teljes CI/CD amit itt osszeraktunk lenyegesen csokkenti a fejlesztesi idot, sokkal rugalmasabban tudunk haladni, viszonyulni a valtozasokhoz.

Vegyesen van monolitikus-legacy vonalunk es az uj micro services kubernetes clustereken kontenerekkel. Meg tanuljuk a dolgokat de ez egy ilyen sport.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.