Hirdetés
- Milyen routert?
- thetoparticle
- [Re:] Állítólag kibertámadások bénítják meg a magyar kormányzati portálokat
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Milyen program, ami...?
- Linux Mint
- [Re:] Feltörte a vonzó nők otthoni biztonsági kameráit egy technikus
Hozzászólok Aktív témák
-
tomtyi
veterán
Elvileg nem csak AD integráció lehetséges, hanem az AD kiváltása is. Itt legalábbis erről van szó. Persze, ha MS AD az alapstruktúra, akkor integrálódni kell.
乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows
-
Borosz
senior tag
Na de minek dobna ki valaki egy MS alapú egy szerver-kliens architektúrát AD-val, DNS-el, DHCP-vel, WSUS-al és mifenével, ha az egyszer már működik és bevált? (Sőt, nem minden bokorban terem olyan rendszergazda, aki minden platformon klasszis.
)
Nekem az a kérdésem, hogy vajon itt is csak local user-re érvényes a tartalomszűrési profil alkalmazása, mint a Norton Family-ben vagy mivel ez a funkció a teljes rendszer szerves részét képezi, ezzel már nem kell foglalkozni?[ Szerkesztve ]
-
tomtyi
veterán
Nem eldobást értettem, bár így lehet érteni. Akkor pontosan fogalmazva:az MS ad helyett lehet egyenértékű alternatívát használni.
Ha ilyen rg kell, akkor majd terem. MS rg-nek sem születnek az emberek.乾屎橛 Hobbyjúzer vagyok. People liked NASCAR because the constant crashes made it exciting, and this gave me an idea. Bill Gates on Microsoft Windows
-
-
Borosz
senior tag
Ha azt állítják, biztosan lehet. Csak azt nem értem, ki akarna váltani migrálással egy MS-ről egy ingyenes változatra, ami persze attól még lehet jó, hogy ingyenes.
Ilyen rg a közszférában? Biztosan van, csak az vagy passzív lehet vagy őrült, ha ilyen fizetésért itt marad azzal a tudással.
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
it Az informatikai és oktatási szolgáltatásokat magában foglaló csomag hozzájárul a nyílt forráskódú megoldások terjedéséhez a hazai iskolákban, az friss kiadásban megtalálható, új funkciók segítségével az oktatási intézmények a legfrissebb tartalomszűrési kötelezettségeknek is eleget tehetnek.
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] Konzolokra is jön az Elasto Mania Remastered
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- DIGI Mobil
- TCL LCD és LED TV-k
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] Lenovo T470s / i5-6200U/ 8GB Ram /256 SSD/ Full HD /Ujjlenyomatolvasó
- További aktív témák...
- AMD FX / FX-8320 / FX-8150 / FX-8120 / FX-6300 / FX-6200 / FX-6100 /
- Újszerű, garanciás HP Elitebook. Érintő kijelző, wacom ceruza, Pro kreátor vagy üzleti ultrabook.
- Denon AVR-3806 7.1 rádió-erősítő 7x160W
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz HX436C17FB3AK2/16
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 / 8 GB / 160 GB / 15,6" HD+ / Nvidia VGA / Webkamera / Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest
Cég: ALPROSYS Célgépgyártó Kft.
Város: Győr