Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • fi:zi'k

  nagyúr

  Nincs hivatalos forgalmazás, így nem kaphat jobbat. ;)

  96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

 • micafighter

  veterán

  (#23) haddent+1

  ,,Egyébként korrekt az ára is, 22.-edikétől lehet majd rendelni."

  Tudtommal hátlapot lehet majd 22.-étől rendelni. Kínán kívül marad továbbra is a meghívós rendszer, majd valamikor idén Q3-ban lehet meghívó nélkül is rendelni.

  (#42) Rusi Azért azt is tegyük hozzá, hogy nem csak kínai garancia van, hanem a garancia regionális. EUban vásárolt telóra EU garancia van, USA-ban vásárolta USA garancia. A webshopokat a kínai verzió árasztja el mert Kínában meghívó nélkül is lehet venni, viszont a Kínában vásároltra kínai garancia van. Kínán kívül viszont egyenlőre csak meghívóval lehet rendelni, így egy EU gar-os telefont nem olyan egyszerű beszerezni jelenleg, de nem is lehetetlen.

  (#43) virkir Ő az 1+1 német oldaláról rendelt meghívóval, így jött ki a 64 GB verzió 108ezer magyar forintra, amiben benne van a telefon ára EU gar-al, ÁFÁval és vámmal, az 1+1 futárköltsége, és a küldeménytovábbító szolgáltatás díja, amire azért van szükség, mert Magyarországra közvetlenül még meghívóval sem lehet jelenleg rendelni. Tehát végig futár viszi, a vámkezelt EU garos 64 GB global verziós telefon 108ezer forintból itt van Magyarországon. De ehhez kell meghívó.

  (#45) Lionking01 mailboxde a szolgáltatás ára kb 2-3€, a futárköltség kb 15€ ide Magyarországra.

  (#51) Sofian Androidauthority 1+1 giveaway-ét linkelte be.

  [ Szerkesztve ]

  Electronic Arts: You can't spell "steal" without an EA

Hozzászólok Aktív témák