Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    Kaptam egy privát üzenetet, gondoltam inkább itt válaszolok, hátha mást is érdekel a válasz :)

    ,,Szio!
    Te honnan vetted a OnePlus One telefont?
    ColorOS vagy CyanogenMod 11S volt rajta?
    Az igaz, hogy a CM11s es CM11 kulonbozo a kernelje?
    Meg vagy elegedve az akku teljesitmenyevel es ugy egyaltalan milyen az osszkep?
    (Azt hallottam, hogy jelentosen kevesebbet birja mint az LG G2...)
    Elore is koszi a valaszokat!
    "

    Közvetlenül a Oneplus-tól rendeltem meghívóval :) Német címre rendeltem, így "global" verziójú 1+1-et kaptam, ami gyárilag CM11S-el jött. global vs kínai verzió különbségeit egyébként kifejtettem az összefoglalóban ;)

    CM11 és CM11S kernelje valóban különbözik, az eltérés minimális, de éppen elég ahhoz hogy pl a CM11S-hez készült franco.Kernel inkompatibilissé tegye a CM11-el. Az eltérés egyébként abból adódik, hogy a CM nightly-ra naponta jönnek a frissítések, így "előrébb jár" mint a CM11S, amire kisebb rendszerességgel jönnek a frissítések. Viszont szeretném megjegyezni, hogy az újabb, nem mindig jobb, jelen esetben pl nem látok okot, hogy valaki a CM11-et tegye fel CM11S helyett.

    ,,Meg vagy elegedve az akku teljesitmenyevel es ugy egyaltalan milyen az osszkep?
    (Azt hallottam, hogy jelentosen kevesebbet birja mint az LG G2...)
    "

    Az akku teljesítményről röviden ennyit:

    (#1479) -> A bootloadert, ROM-ot, kernelt stb eddig nem piszkáltam, minden gyári, egyedül egy jópár alkalmazást telepítettem rá, így ez szvsz elég jó üzemidő, és úgy néz ki jó volt a megérzésem a 8 órás kijelzőidőre, ugyanis azóta erre akadtam:

    Itt a képek forrása: [link] franco.Kernel-el és 0 hotplug konfiggal kap ilyen eredményt. Nem tudom az illetőnek mennyi wakelockja volt, ezen még picit lehet javítani wakelockok gyomlálásával, illetve lehetséges még tovább javítani a cpu és gpu fel- és leskálázásánál magas küszöbökkel (threshold).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák