Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • fasyrt

  őstag

  Az egyszerű halandó számára is volt pár érdekesség. Kint volt a Synology is, izgalmas NAS-okkal, megtudtam, hogy már a TP-Linknek is van kínai koppintása, illetve meghökkentő volt a CeBIT-en böhöm nagy traktorokat találni. Persze, jogos, így lehet érdeklődést kelteni a hatmillió stand között. :)

  A samsungos lányok valami hihetetlenek voltak, bármilyen értelemben is beszélünk róluk. :K :B Hiába, hosszú combokkal vagy cuki kisállatokkal vagy kisgyerekkel mindent el lehet adni. :o

  Az SAP standja egészen egy város a városban jelleget öltött, a T-sek rá se bagóztak az érdeklődőre és valahogy mindig Huawei-s m'n'm-szel volt tele minden pultjuk.

  Nekem nagyon tetszett a K+F részleg is, a Fraunhofer standjánál sok érdekességet láthatott az ember.

  Szerintem a CeBIT önmagában evvel az újragondolt iránnyal biztos, hogy életképes. Nagyon jól lehetett látni az új irányt: a hálózatos részleg a sok (jellemzően távol-keleti) kábelgyártóval nagyon kihalt volt, a szoftveres rész meg pörgött.

  Sz.: volt kint One a Microsofttól, kinecttel, 2 is. A standjuk bal felső sarkában (ha a pulttal szembeállsz).

  [ Szerkesztve ]

 • DarkByte

  addikt

  Elsőnek voltam idén CeBIT-en. Én nagyon nem erre számítottam, jobban örültem volna egy CES-es elektronikai expónak. Teljes mértékben a szoftverekről és szolgáltatásokról szólt a dolog. Illetve a kapcsolat építésről, üzleti partnerek megtalálásáról. Végfelhasználói szemmel sajnos elég gyenge volt a felhozatal. :(

  Nekem is csak egy napom volt végig rohanni az egészen, és figyelembe véve hogy mondjuk egy BNV-hez képest mekkora területen volt az egész, nem sok idő volt egy-egy standnál megállni.

  A Fraunhofer stand rendkívül érdekes volt, ott tényleg rengeteg K+F téma jelen volt. Látszik hogy ők a mellett hogy óriási mennyiségű pénzből dolgoznak, van is innováció.

  Ahogyan az előttem szóló is írta, durva hogy milyen távolkeleti árusítók tömege volt jelen az erre fentartott részlegen. Brutális.

  Én most láttam életemben először 4K TV-t és őszintén szólva nem tettem le tőle a hajam. Lehet ha nem videó ment volna rajta hanem egy PC monitoraként lett volna odatéve sokkal nagyobb lett volna a wow hatása, de így csak annyi maradt meg hogy: szép éles. De ennyi.

  Oculus Rift-et szerettem volna kipróbálni de órákat kellett volna várni hogy tényleg odajussak. :(

  3D nyomtatót is most láttam először. Elég jó cucc, tetszett.

  Ami még nagyon jó volt az a hálózati részen az okos otthon kütyük. A kézzel hadonászára le-fel nyíló redőnytől én kicsit letettem az agyamat. Semmi nagy technológiai bravúr de azért döbbenetes hogy itt tartunk.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák