Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Akasztják a hóhért!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
anulu
félisten
rohadjanak meg. azok is, akik elfogadták a kenőpénzt, h ennyivel megússzák
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
dízelracer
senior tag
Ne szépítsük gyerekek ez konkrétan zsarolás. A pénzbünti mellé igazán odacsaphattak volna egy kis letöltendőt is az uraknak.
-
ddekany
veterán
Mennyi volt a hasznuk? Több vagy kevesebb mint a 54 millió?
-
senior tag
Elegge mocskos dolog ilyet csinalni, en becsuktam volna oket...
essexboy
-
PHM
addikt
válasz dízelracer #3 üzenetére
Egyetértek.
A károsultaknak kéne még beperelni őket, csak hogy ne ússzák meg ennyivel.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
netseft
aktív tag
Be kellett volna vonni az engedélyüket, vagy legalább valamennyi letöltendőt kiszabni rájuk, ez nevetséges. A zsarolásra nincs kifogás, az egy jól kitervelt bűncselekmény, nem véletlen.
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
mrlujoak
veterán
Minimum bevonattam volna az engedélyüket, de hát mint tudjuk ott is megy a mutyizás...
Javaslom a fenyegető levelet kapott felhasználóknak, hogy pereljék csak be az ügyvédurakat...
Úgy talán az eltiltás utáni időszakot is lefedhetnék a bíróságra járással - persze mint "vádlott"Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
zazahoho
őstag
Nyilván a bírság többszörösét keresték meg extra haszonként ,minimum felfüggesztett 5 évre ,és ha addig csak egy csikket is eldob az utcán irány a dutyi
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
kpal
veterán
senkiben sem lehet megbízni pláne a ilyen okos tojásokban ...
-
Rive
veterán
Hümm.
Nekem a cikkből az jött le, hogy ez nem biróság, hanem bizottság volt. Mint mondjuk itthon egy erősebb kamara. Azaz szabadságvesztés meg efféle eleve nem jöhetett szóba, és a vizsgálat a károsultakkal se volt kapcsolatban. .
Érdekes lenne ugyanakkor tudni, hogy erre az 'itéletre' alapozva kártéritési per, büntetőfeljelentés történt-e.
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
lgb
tag
"MIva'?!" Harom honapra eltiltottak oket? Ezt elhinni is nehez. Imho orokre el kellett volna tiltani oket. Tenyleg komoly kenopenzek lehettek a hatterben ...
-
jerry311
nagyúr
A bizottság döntése alapján vajon mennyire könnyen perelhető vissza a befizetett összeg és annak kamata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen