Új hozzászólás Aktív témák
-
Latency
senior tag
Amit adnak az nem csak egy router, HGW-nek (home geatway) hívják és ez vezérli a dolgokat. Ebbe kell dugni az IPTV stb-jét a gépedet, ebben van a WLAN és ha T-Home triplát rendeltek a telefont is erre kell csatlakoztatni. A TV és a telefon sávszél tekintetében előnyt élvez a nettel szemben, de nem lehet használni több sávszélt mint amire előfizettél mert a HGW nem engedi.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
aham...
csak azért kérdeztem a jelszó-témát, mert pl egy haveromékhoz az apja cége rakott ki routert, hogy az apja fel tudjon csatlakozni a céges WAN-ra, viszont jelszót nem adnak, így viszont minden beállításhoz ki kell hívni a cég egy emberét.de ebből netezésre csak az előfizetett csomagodnak megfelelő sávszélt használhatod - ezt mi szabályozza? a router? van vmi módja, hogy ha mondjuk senki nem TV-zik, akkor netezésre tudjam használni a TV sávszélességét? vagy ez már warez kategória?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Latency
senior tag
A sávszélesség elosztás úgy működik, hogy a sebességet felemelik a maximumra, de ebből netezésre csak az előfizetett csomagodnak megfelelő sávszélt használhatod. TV-zés közben a net sebessége úgy fog változni, hogy a vonalon elérhető maximum 7,5 megából stream-enként 2,5 megát kell levonni. Mivel egyszerre legfeljebb kettő stream használható (egyiket nézed másikat veszed vagy mindkettőt veszed) ekkor 2,5 mega marad a netezésre. A HGW tud WLAN-t is és persze, hogy adnak jelszót máskülönben minek lennének benne ezek a funkciók.
-
CSorBA
őstag
Szia! Kicsit félreértettél, vagy félreérthetően írtam, bocsi...
Nekem a net adslen jön a teloval együtt, invitel.
A TV pedig T-kábel, és hagyományos koax kábelen jön a tv, arra van rádugvaa set top box is..
Az adsl verzió az ip-tv-s cucc, arrol nem tudok nyilatkozni, nézz be a topicjába, hátha ott jobban tudnak segíteni.. -
Lenry
félisten
ha nálad ilyen van, akkor lenne pár kérdésem, mert apám szemezget ezzel, mert nálunk nagyon drága a kábelTV, és alig pár normális TV csatorna van, nézegettem az oldalunkat, de pár dolgot nem írtak le, ami nekem fontos lenne:
- ez ugye ADSL neten jön, akkor emelik annyival a netsávszélességet, vagy TV nézés közben ne netezzek?
- ha emelik a sávot, akkor hogyan választják szét, hogy a TV adás sávját ne használhassam netezésre? vagy szétválasztják egyáltalán?
- tudtommal adnak hozzá egy WLAN router-t, gondolom azzal oldják meg a sávszélesség kérdését... ehhez megadják jelszót, hogy tudjam konfigurálni? (rosszul lennék, ha a házamban olyan IT cucc volna, amit nem tudok állítgatni )Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
CSorBA
őstag
Hát itt szegeden tökéletesen meg vagyok elégedve a T-kábellel.. 5 tv van rajta, erősítő nélkül, analogon is mind nagyon szép, (mondjuk 1-2 csatorna talán rosszabb, de sztem az az itthoni kábelezés hibája,) az enyémen meg van set-top box digitalis csomaggal, és nagyon jó, tényleg ez a műsorújság meg pláne...
-
varga911
senior tag
Attól még hogy nálatok rossz, biztos hogy máshol is? Nálunk a mindenhol porig gyalázott fiber kitünő szolgáltatást nyújt, a kép tiszta, nem zajos, pedig osztva van, az internet mindig hozza a maximális sebességet stb...
A T-Home ára még fog lejjebb is menni, amint megjelenik a konkurencia. Akkor gondolkodnék el a váltáson ha mindenhol lenne olyan infrastruktúra, ami lehetővé tenné a HD anyagok IPTV alapú "szórását". Így maximum az fizet elő, aki közel lakik a központhoz...
-
.mf
veterán
TV? Annál jobban is el tudom b***ni az időm
Jó ideje nem nézek tv-t, saját tv-m kb 1.5-2 éve nem kapcsoltam be. Nem is igazán hiányolom.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
szasza_xp
senior tag
Akik meg régebben kötötték azok meg most fizethetnek drágábbat.. lol
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
Yutani
nagyúr
ÉN tapasztaltam, milyen ez a set-top-box-os TV, és végülis jópofa, mert nagyon sok infot rejt magában az elektronikus TV újság. Ezen kívül a képminősége is nagyon jó (amitől tartottam korábban), szóval jó dolog. Csak drága a valamirevaló csomag (nekem nem kell olyan előfizetés, amiben nincs Discovery, National és Spektrum).
#tarcsad
-
Hiányolom az "(x)" stringet, vagy a T-* PR-osának nevét a szerzők közül...
Azért én (mint fogyasztó) egy 10%-os árcsökkentéstől nem fogok hanyatt esni; különösen ha figyelembe vesszük a T-Home eddigi penetrációját, és hogy eme "remek" számok miatt valószínűleg már ott a kés az üzletág fejeseinek nyakán.
A tej élet, erő, egészség.
-
tkazmer
addikt
jó lenne egy ilyen, csak az a fránya technikai probléma ne lenne a többi szolgáltató ügyfeleivel kapcsolatban...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar