Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • DraXoN

  addikt

  válasz janeszgol #1 üzenetére

  A biztonsági frissítés talán fontosabb szerintem mint maga a "funkcióbővítés", főleg ha utóbbi a stabilitás rovására megy (nem elégséges tesztek híján).
  Mondjuk nem tudom Samsung hogy áll ezekkel manapság, bár anno alsó kategóriában azért szerették elfelejteni az embert anno Ace vonalon volt rokon, 1 év után nem jött új szorftver többet (az akkor megjelent készülékre, ami fél év után kérte a factory resettet mindig annyira "belassult"), de... az régen volt.

  Talán csak emiatt szimpatikusabbak az almás készülékek, ott 5-6 évet elmehet (ha fizikailag bírja) a készülék supportal (jelenleg úgy néz ki, azt persze ez bármikor változhat, ki tudja, hogy a jelenlegi modelleket támogatják-e majd ilyen sokáig)... az más kérdés, hogy a rendszerüktől sikítófrászt tudok kapni. Bár az android se az amit már nagyon piszkálnék (ha volna választásom igazán), elvesztette "közösségi jellegét", vagy csak komoly áldozatok árán közösségi manapság... Így meg.. lassan mind1 melyiket veszem (nagyon szemeztem nemrég az új Samsung csúcstelefonokkal, de az Apple új készülékeivel is... de egy összegben annyit nem akartam kifizetni, de amennyiért a szolgáltatók adták "részletre".. hehe nem (vicc volt a "beugró" díj, kb. 3-4 évnyi előfizetési díjat kellett volna előre befizetni (jópofiságból), mert nem a telefon részletét csökkenti a kezdő összeg, hanem az előfizetési díjból jön le)).

  Mondjuk részemről akármikor váltottam, sose döntöttem a samsung mellett magamnak (rokonnak volt, hogy rábólintottam, hogy "jó lesz", de magamnak nem). Mindig mást vettem (bár sokszor benne volt a végső választások között):
  - 2012 Sony Xperia P, Samsung S3 helyett,
  - 2014 Sony Xperia Z1 compact, S5 helyett,
  - 2017 LG V20, S7(edge) helyett.
  - 2020 Huawei P40 Lite, A51 vagy A71 helyett.

  Most, hogy kiírtam magamból "terápiás módon" fájdalmamat, megyek vissza dolgozni :DDD

  The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 5 1600(AF); Rx470; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Huawei Mate 20 X 5G

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés