Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Szoknyácska.

  aktív tag

  válasz Linkin1994 #11 üzenetére

  Nem azzal van a baj hogy lehet bármilyen apk-t telepíteni (ugye alapból nem, csak ha beállítjuk) hanem azzal hogy sokan olyan helyekről töltik le ami finoman szólva sem megbízható. Ellenben pl az okoslottó alkalmazást, játékot link ami még nem került fel mert fejlesztés alatt áll. Ilyeneket csak úgy lehet használni hogy letölti az ember az apk-t hozzá. Aki meg innen onnan tölt le feltört appokat az meg is érdemli ha esetleg benyel valamit

  OnePlus 8T, "Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal"

 • Shyciii

  addikt

  válasz Linkin1994 #11 üzenetére

  1. Android 5 óta (5-ösben biztos volt) vannak app permissionök. Android 5-ös eléggé régi oprendszer már. Ugye most a 11-es nél tartunk. Asszem elég botorság azt mondani, hogy Android 4 és azalatti rendszerek a legnépszerűbbek így 2021-ben...
  2. Akkor mégegyszer. Egy app-nak nincsenek alapból jogai, így nem fér hozzá akármihez. Másodszor a play-be, applestore-be is kerülhetnek fel olyan appok, amik malmalware funkciót látnak el, mint ahogy sokszor elő is fordult már mindkét rendszeren, nem véletlenül vannak törlések (is) a store-okban.
  3. Egy átlag user nem hogy nem tudja, hogyan kell illegális helyről apk-t letölteni, ne adj isten telepíteni, de azt sem tudja, hogy mi azaz apkmirror pl. Aki meg utána tud járni, az annak is utána tud járni, hogy honnan érdemes letölteni.
  4. És megint oda jutunk, hogy egy átlag user, átlag használattal, nincs rootolás, custom rom stb. bizony kicseszettül fontos a security update-ek, akárcsak a kernel frissítések (igen, az is ide tartozik).

Hozzászólok Aktív témák