Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
tehát alapvetően egy elektromos robi ami alapból is ki kéne jelezze azokat a paramétereket amiket az iphone-on keresztül megtesz, csak nem lehetne azokat feltölteni a netre (mert mondjuk azt megértem ha valaki a kerékpáros, futós csúcsait megosztja talán, de ezt?) és nem tudják begyűjteni a vezetési szokásaimat, ami megint számunkra irreleváns.
két extra cucc ami leginkább indokolatlan... de jó hogy van. a többi paraméter egyébként példás, a töltés a kapacitás, a nyúzhatóság, teljesen vállalható városi kis rohangálós izévé teszik.
-
kriszpontaz
veterán
A csatlakoztatott okostelefon jelenleg amolyan műszerfalként funkcionál, képes megjeleníteni a robogó akkumulátorának töltöttségét és különféle statisztikai adatokat (maximális és átlagsebesség, megtett távolság stb.), amelyeket egyébként a webre is ki lehet pakolni. - De minek ezt megosztani????
Komolyan mondom a következő az okos wc lesz ami lefényképezi mit sikerült összehozni és lehúzáskor posztolja mindenki örömére. Kb. ennyi értelme van ennek is.
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
válasz kriszpontaz #2 üzenetére
+ 1 Pont ezt akartam en is irni lassan mar olyan WC t fognak kiadni amihez lehet csatlakoztatni ajfont hogy azt is megoszthasuk a neten.
Amugy egy ertelmetlen dolog ez is kiadnak egy robogot amihez hulye ajfont kell venni hogy lassuk a fontos adatokat mint fogyasztas ,toltotseg stb .? Mert az akkor nagyon draga "kijelzo"
[ Szerkesztve ]
-
dajkopali
addikt
a smart toilet elég menő fejlesztési szegmens
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
0xmilan
addikt
Gondolkozzunk el egy picit azon, hogy kinek jó az, ha a tulajdonos vezetési szokásai monitorozva vannak. A tulaj valószínűleg amúgy is tudja, hogy hova szeretne menni, de neki mi haszna abból, ha egy harmadik fél is tudja, hogy x időpontban y valószínűséggel itt vagy ott lesz.
Mondana valaki egy értelmes felhasználási módot, ami a tulajdonost támogatja? -
törölt tag
ennek szerintem a gyártó oldaláról olyan szinten lehet szükség, hogy megnézzék milyen gyakran nyúzzák, milyen teljesítményen, meddig ment a töltés, mennyit ment az úr, és azt hogy tette. ebből a következő generáció fejlesztéséhez kaphat némi adatot, pl hogy túl nagy, kicsi az aksi, a teljesítmény mert nyélen ment a rendszer a legtöbbnél, hogy főleg rövid vagy közepes távokat mentek, milyen terhelésnek voltak kitéve, stb. ezekkel egész biztos tudna kezdeni valamit. arra hogy nyomon kövessen és azt nézegesse hogy merre jársz az kétlem hogy megindítaná a nyálelválasztást egy robogó gyártónál, mert azok a szervek akik ebből valamit is le tudnának szűrni és értékes adat lenne, azok már rég másképp csinálják
egyébként meg jah. egy olyan "extra" mint az okos mosógépbe épített live fordulatszám monitor amit telefonon tudsz követni. sok információt nem ad neked, de cserébe még egy sor a specifikációban ami max közbeszerzésnél vagy árképzésnél jöhet jól
-
törölt tag
Dokkolós Harley Davidsont a népnek, visszapillantóba integrált 5 megapixeles selfie kamerával, kormányba integrált pulzusmérővel és iJacket-el, ami méri, hogy az ember teste milyen hőmérsékletű!
-
PrinczA
őstag
Behajtasz forgalommal szemben az egyirányú utcába - jön a bünti.
Átléped a megengedett sebességet - jön a bünti.
Fogy az akku töltése - jön az ELMŰ reklám, hogy tankolj nálam.
A hűtőd jelzi a TESCO-nak, hogy kevés a tej, közeledsz egy AUCHAN felé, de szól az ALDI, hogy nálluk most olcsóbb a tej, és útba is esik.
Első gondolatra ennyi.
Ja a büntit ráterhelik a mobilszámládra.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
speed471
aktív tag
válasz #09819904 #13 üzenetére
Csak úgy odaszóljanak valamit? Villanyszerelő vagyok bírom a villany autókat ill mocikat.
A samsung 1000jobb de ne menyünk bele. Akinek a kezébe adtam a note 2 az vagy s4 s5 vagy valamelyik notot vette meg és adta el a iphone.Nem értettél meg és látszik csak kötözködsz.
Van egy kütyü ami baró lenne. Simán és egyszerűen lehet neki egy műszerfalat csinálni és itt a érvágás...
Különben érdemes megnézni youttube-on a "hogyan öltük meg a elektromos kisautót!"
Érdekes.Két lépés közt születik a megoldás. "Okos az, aki csak a felét hiszi el annak, amit hall. Zseni az, aki tudja is, hogy melyik felét."
-
törölt tag
És csak azért sem leszek... Erre írtam!
Ennyi erővel egy önéletrajzi blogot is írhatsz amiben ezt kiemeled. Amíg nincs kényszer illetve van más alternatíva a piacon, addig nem ***** mindegy, hogy mit kapar az alma?
Ennyi erővel a Galaxy S3 topicjában én is írjam be, hogy nem leszek S3 fán, mert...? Vicces lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta 360 Flow, okostelefon stabilizátor
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest