Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Na igen, ez már egész emberien néz ki.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Orionhilles
senior tag
Tetszetős, kár, hogy kicsi az esélye, hogy jobban elterjedne akár maga az óra, vagy csak a koncepció csupán.
– Yet, thou serves with thine eyes clouded in chaos. Thou, bound in the cage of madness. I am he who commands those chains – Fate/Zero Berserker Mad Enchantment
-
sz.balazs.95
veterán
Szerintem kijelző nélkül semmit se ér.
Egy okosórában pont a kijelző a lényeg, hogy ne csak egy szar LED-et bámuljak, hanem ki is tudja szépen írni, hogy mi a helyzet.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Garada
őstag
válasz sz.balazs.95 #3 üzenetére
Ebben van igazság, de ez a valamit valamiért alapra megy.
-
sz.balazs.95
veterán
Viszont szerintem itt (is) az arany középút lenne a megfelelő.
Mint amilyen a Pebble, vagy épp a Razer Nabu.
Azaz hogy monokróm kijelzőjük van, cserébe egy feltöltéssel egy hetet mennek, ami már elfogadható, de a funkcionalitás sem csorbul az üzemidő javára.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Garada
őstag
válasz sz.balazs.95 #6 üzenetére
Szerintem is ez lenne a legmegfelelőbb megoldás, mert sose szeretem azt, amikor azt érzem ki lehetett volna többet is hozni de nem tették meg.
-
Janaboy
veterán
Ehhez kepest ez szazszor jobb megoldas:
[link]Janaboy
-
REXIS
tag
Én tökéletesen meglennék 2-3 nap üzemidővel is. Egy mozdulat dokkolóra tenni egy órát, ezért jobban támogatom a kijelzővel rendelkező modelleket.
-
F34R
nagyúr
Olyan vegyes fogadtatassal vagyok vele, akkor mar inkabb maradok az analog valtozatnal.
-
TRIvidore
tag
válasz Orionhilles #2 üzenetére
A koncepció már rég létezik. Hogy csak egy példát hozzak: https://www.youtube.com/watch?v=2FuYgL0D8U4
Innen már csak egy lépés az "okosóra".Never say no to...@##%%£...Panda
-
Matada2.3
veterán
Engem eszméletlenül megfogtak vele, nagyon jól esne, ha megdobnának vele, viszont az Ár/funkcionalitás alapján felejtős.. Pedig nagyon bejön a desgin és ha olcsóbb lenne..
Finn the human
-
Blindmouse
senior tag
Csak az időt nem sikrül nekik korrektül mutatni.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Emtra
tag
67k húzós ára van de erre annyit mondok hogy kell nekem
-
Valzor
aktív tag
Nálam pont a lényegét veszti el az okosóra feelingnek az, hogy látom ha kaptam értesítést, de ugyan úgy elő kell vennem a telót pl. egy SMS-nél. Szépnek szép, de az is csak a teljes képnek egy része.
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
Mr.Silkó
veterán
válasz sz.balazs.95 #3 üzenetére
Vitatkoznék veled. Szerintem nem csak attól lehet okosóra az okosóra, hogy minden értesítést elolvasol rajta. Én soha nem vennék olyan okosórát, amilyeneket most árulnak. Ez viszont az üzemidő miatt nagyon klassznak ígérkezik. Nekem pont elég ha látom, hogy jelez valami eseményt, úgyse az órán nézném meg, viszont nem maradok le az üzikről vagy ilyesmikről.
[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
Egy vízálló órát majd biztos szétszedek félévente, na ez egy halom....., szerintem, és nem is szép.
De ez már valami. -
sz.balazs.95
veterán
És ez miben nyújt többet annál, minthogy rezeg vagy csörög a mobilod?
Így is úgy is elő kell venned a mobilt a zsebedből, Innentől kezdve meg nem ér semmit az "okosórád".Elsősorban nem a kijelzőn van a hangsúly, hanem azokon a funkcókon, amik vele érhetők el, és amik nélkül az okosóra szép lehet, de okos nem.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz sz.balazs.95 #18 üzenetére
A munkahelyemen nem tudom mindig előkapkodni a telót, sokszor némán van, vagy a tokban nem érzem, hogy rezeg. Viszont ha látom a karórán, hogy értesítés van, akkor nem kapkodom elő a telót feleslegesen, hanem csak akkor, ha tényleg muszáj.
-
sz.balazs.95
veterán
Ma már nem ritka, hogy a különböző típusú értesítések különböző módon rezegnek.
Legalábbis WP-n nekem így van.
Az meg kb. egyenértékű azzal, hogy különböző LED-ek világítanak.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
zdanee
őstag
LED-ek helyett egy apró E-ink csík lehetne, kb ugyanannyi energia meghajtani, de meg is jeleníthetné az értesítéseket...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Valzor
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #6 üzenetére
Egy kerek e-ink kijelzős Pebble ütne, engem megvennének vele az tuti
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
Matada2.3
veterán
válasz sz.balazs.95 #27 üzenetére
Esetleg valaki tud nekem hasonló minimalistább, mégi elegánsabb fél okos órát? Nagyon bejön a dolog de erre nem tudok várni, a másik pedig drága
Finn the human
-
Matada2.3
veterán
válasz sz.balazs.95 #29 üzenetére
Nem annyira jön be inkább lemondok az okosóráról, jó nekem a hagyományos is.
Finn the human
-
TJAttila
csendes tag
Sziasztok! Szerintem az automata órákhoz hasonlóan az okosoraknal is lehetne karmozgas általi, vagy akar napelemmel kombinált töltés. Ezek jelenleg teljesen kommersz dolgok az oraiparban. Nem ertem, hogy miert kell a kereket mindig ujra feltalálni.
-
Zola007
veterán
a lendkerék és a szerkezet sokkal vastagabbá tennék a kütyüt, ez pedig nem divat manapság
másrészt sokan nem hordják annyit az órájukat, hogy eleget töltsön mechanikusan egy ilyen funkcióhozMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Janika-1982
tag
Ez igen,ez már értelmesebb cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pixel watch 2
- Google Pixel watch 2 ÚJ 2 év német MM jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél
- Eladó egy új Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Dark Green Band 1év Apple Garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest