Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog (1)

  nem ez a kérdés.
  az tény, hogy ha minden feltételt figyelembe veszel, akkor a precíziós mezőgazdaság egy nagy dolog és hosszú távon nem megy nélküle. mert például azt is figyelembe kell venni, hogy nem tolhatsz ki akármennyi műtrágyát, mert ettől ugyan egy ideig javul a termésátlag, de drágább lesz, környezet-szennyezőbb és a vevők az ilyet egyre kevésbé tolerálják.

  a valódi kérdés az, hogy olyan problémára adnak-e valamiféle választ, ami eddig kezeletlen volt, vagy olyanra, amit már rég megoldottak rendesen, így további nyomulásnak semmi értelme. jelen helyzetben ez utóbbiról van szó: azért nem fog soha megtérülni, mert már van rá jobb megoldás.

  tipikusan mint az űrhajósok legendája, hogy a világűrben nem lehet hagyományos tollal írni. az amcsik sok millió dollárból kifejlesztettek egy olyan tollat, amivel lehet, az oroszok meg vittek fel helyette ceruzát. az egyszeri földműves nem fog millió dolláros tollat venni, tojik rá, használ ceruzát.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák