Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • catlaca

  aktív tag

  Az apple felhasználói azért köszönik elvannak a külsős forradalmárok nélkül, mert fogadok semmi apple készüléket vagy szolgáltatást nem használsz. Amúgy a felhasználó semmit nem fog észrevenni ebből a “macerából”, a kijelzőn lesz ikon, mint pl a steam pc-n, megnyitja, kiválasztja a játékot és játszik, mi ebben a marha bonyolult? Amellett a kis elképzelt tájékoztató szöveghez hozzá kell fűzni “ az apple leveszi a százalékát, ahogy mi többiek is, csak az aplét nem szeressük, neki nem akarunk fizetni”
  Amellett milyen “cégeknek” kellene összefogni?
  A többi ugyanezt csinálja és pont ugyanilyen alapon működik, sőt a ms éppen az apple mintájára kezdi átépíteni az ökoszisztémáját.

  [ Szerkesztve ]

  “Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)

 • Tigerclaw

  nagyúr

  Vannak akik okosan osszefognak, de foleg az eladasokon mulik, hogy valtoztatnak-e. Pl. ha nem csokkennek erezheto modon az uj iPhone eladasok, az Apple elkonyveli majd, hogy a vasarloit nem erdekli a cloud gaming.

  Ez a jelenlegi ugy csak kommunikacios trukk, hogy megnyugtassak a hiszekenyebb vasarloikat. Semmiben sem engedtek, de az optikaja olyan, mintha mintha nyitnanak.

  Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Hozzászólok Aktív témák