Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Giovan!

  addikt

  Nagyon rossz felhasznaloi elmenyt adna, es rengeteg felreertest szulne, mert lennenek nativ iOS jatekok es felhos jatekok ugyanabban a store-ban, es magyarazd el az atlagembernek, hogy ez offline is, fut, ez meg csak nagy savszelessegu online kapcsolaton kereszul.

  Ezt éppen meg lehetne oldani, pl. telepítés előtt felugrik egy ablak, hogy ehhez a játékhoz jó minőségű interntetkapcsolat szükséges, meg mondjuk az ikon sarkába be kéne tenni egy kis felhőt, hogy jelezzék, miben különböznek az ilyen játékok az App Store-ban található, natív appoktól.

  A kiadok se orulnenek annak, hogy ok kotnek egy szerzodest a Google-el vagy az MS-el, a felhos jogokrol, es bekerul koloncnak az Apple is a kepbe, aki nyereszkedni akar rajtuk.

  Azért az Apple ad ám egy milliárdos user base-t is a sápért cserébe, nem csak simán nyerészkedni akar. Kérdés hogy a kiadóknak megéri-e ez a userbase a 30%-ot.

  "You are well intentioned and principled, but you are overexcitable and need to contain yourself. If that requires you to take some medicament, then so be it." - John Bercow

Hozzászólok Aktív témák