Hozzászólok Aktív témák

 • 7

  addikt

  Kimaradt, hogy a fasiszták akkor is nyernek, ha megszületik a hatodik fasiszta rendelkezés. Igaz, az ötödik fasiszta rendelkezés életbe lépése után a mindenkori kormánynak vétójoga van, tehát ha sem az elnök, sem a kancellár nem akarja meghozni azt a rendelkezést, ami végül megmaradt, akkor megvétózhatják azt -- ezzel kizárva a szerencsétlen véletlen miatti vesztést.

  De egyébként a játékszabályzatot érdemes átolvasni kezdés előtt, mert van benne egy csomó fontos nüansz, ami egy ismertetés során kevéssé fontos, játékmenet során viszont annál inkább.

  A Secret Hitler Sundays egy egész kellemes sorozat volt, amiben néhány népszerűbb YouTube/Twitch streamer ült össze egy digitális asztal köré Secret Hitlerezni (amíg TB egészségi állapota még engedett ilyesmit). Abból egész jól átjön, milyen is maga a játék egy baráti körben.

 • nuke7

  veterán

  LOGOUT blog (1)

  igen, köszi a kiegészítést! :R

  amúgy lehet online játszani, de szerintem személyesen sokkal viccesebb :DDD

  https://youtube.com/user/nuke7 --- ---- ----- https://discord.gg/6byFupz

 • olbaidhun

  őstag

  Fejlesztő társasjáték lehet (imádjuk a és gyakran használunk hasonlót), viszont ez a youtube borítókép gyalázatos. Gondolom a műsor is hasonló, sajnálom az időt is rá.. Megértem, hogy figyelemfelkeltőnek kell lenni, de véletlenül befigyel a képernyőre a gyerek és ismét feljebb emelkedik az ingerküszöb. Lassan az összes online média egy disznóól lesz ilyen szempontból, 8 éven alulit max szülői felügyelettel lehet "ráengedni". :(((

  wasd.hu/o ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ ☎ 7O 638 9O93

 • GSP

  junior tag

  Te jó ég... :(((

  Ha szereted az életet, ne vesztegesd az időt, mert az idő maga az élet.

 • nuke7

  veterán

  LOGOUT blog (1)

  Ez egy social deduction, parti játék, titkos áruló mechanizmussal.

  Kifejtenéd, hogy miért gondolod, hogy gyalázatos a YT borító - és a műsor?
  (az a pár perc, ahol elmondom, hogy milyen a játék..? :U )

  "...de véletlenül befigyel a képernyőre a gyerek és ismét feljebb emelkedik az ingerküszöb."
  Ez mit jelent? Ez nem egy gyerekjáték, vagy mire gondolsz, hogy befigyel..? Ez nem 8 év alattiaknak szól, sőt. 14 éves kortól ajánlott.

  GSP: Parancsolsz..? :DDD

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- ---- ----- https://discord.gg/6byFupz

 • olbaidhun

  őstag

  A műsort nem néztem, elment a kedvem az egésztől, arról nem vallok. A hatásvadász kép lerombolta az érdeklődést, de lehetséges, hogy egy réteg majd zabálni fogja, minden esetre bekérdeztem a nyolcadikos Keresztlányom, szintén nagy társas fun, azt mondja ez a kép borzasztóan néz ki.

  Az ingerküszöb, amivel naponta találkozunk, gyakran bekeveredik a gyerekeink figyelmébe; reklámokban, telefonon, játékokban, YouTube, stb. Kíváncsi lennék, hogy mit éreznek/élnek át a magukra hagyott gyerkőcök, amikor az Anyuka pl kajálni, barátnőzni akar a fórumban és oda tolja a pár évesnek a mobilt.

  Tudom el lehet kapcsolni, nem kötelező, de amikor TÁRSASJÁTÉKRÓL van szó, akkor nem elsősorban 14 éven felüliek jutnak eszembe.. nyilván ők már hallottak erről, de vajon hány éves fejjel -értik- meg milyen szörnyű ideológia és káosz bújik az egész mögött. Ebbe a címbe egy babafejet beletuszkolni számomra gusztustalan. Természetesen ez még nem a csúcs, lehet űberelni, csak kérdéses, hogy mit fogyasztanak jobban és mennyire van esély ezekből tudatosan válogatni.

  Imádjuk a társast, ne értsd félre, gyakran kutatjuk az újakat, pl neten, játékboltban, ph-n, bárhol. Na, mindegy, elengedem, nyilván poénosabban is felfoghattam volna.

  [ Szerkesztve ]

  wasd.hu/o ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ ☎ 7O 638 9O93

 • nuke7

  veterán

  LOGOUT blog (1)

  A próféta szóljon belőled :D
  (az most más kérdést, hogy a videót úgy méltatod, hogy nem nézted meg - esetleg akkor már a többi videómról is tudnál véleményt mondani így gyorsba..? :U )

  Tudod, be lehet állítani Youtube-on, hogy gyerekeknek szól-e a tartalom - sőt kötelező is. Az én csatornám felnőtteknek szól, és a PH-t sem 14 év alattiak használják szerintem nagyrészt... :N (és így a youtube nem fogja feldobni olyan lejátszási listában, vagy olyan videó után, ami gyerekeknek szól.... a baby hitler meme nem ismerésével nem tudok mit kezdeni, ez nem mai darab :DDD )

  Neked akkor a következő videóm fog jobban tetszeni amúgy: Lords of Waterdeep ;)
  (szerintem 2 héten belül kész lesz)

  (azután meg Mansions of Madness ami Lovecraft horror, azt ne nézd meg, félelemetes - meg a Lucidity-t se, ami a másik játék a cikkben... :( )

  [ Szerkesztve ]

  https://youtube.com/user/nuke7 --- ---- ----- https://discord.gg/6byFupz

 • olbaidhun

  őstag

  Rendben. Holnap sort kerítek rá.

  Vannak posztmodern mémek amit nem ismerni talán veszteség? :U

  Tévénken bevallom nem szoktam loginolni a youtubeot, de azt hiszem kevesek korlátozzák le saját magukat épp a nextgenből :DDD

  wasd.hu/o ❗ ᴺᶦⁿᶜˢ ᵗᵒʳᵉᵏᵉⁿʸ ᵏᵘˡᵈᵉᵐᵉⁿʸ ᵐᵃˣ ᵍᵒⁿᵈᵃᵗˡᵃⁿ ᶜˢᵒᵐᵃᵍᵒˡᵃˢ ☎ 7O 638 9O93

Hozzászólok Aktív témák