Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az internet explorer alcíme az rohadt nagy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A safari kétszer van a galériában, Nálam legalábbis Firefox alatt.
Véleményem szubjektív...
-
vhw
addikt
Valami nem kerek a gallériában tényleg, nálam csak 3 féle kép van az 5-ből.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
shiftac
aktív tag
Egyértelmű, hogy a Firefox a legjobb. Kép nélkül is.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
ledgeri
nagyúr
UTB as Grapple-hook
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
Ennyire nincs miről írni?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
jupp008
senior tag
Kár, hogy a Chrome -ot elnagyolták egy számítógépes grafikával, a többi élőszereplős mellett.
-
veterán
Engem a vegen az erdekelne, hogy hanyan szavaztak ennel a kerdesnel, es hanyan szavaztak mondjuk annal, hogy milyen videokartya driver hirek legyenek. Elvegre szakmai forumon vagyunk...
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Apollyon
Korrektor
Sejtettem hogy a többség a firefoxra fog szavazni, tekintve hogy nincs rajta bugyi sem.
Netscape-re szavaztam, maga korában az volt a legjobb. Ma már egyik sem.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Matada2.3
veterán
Nincs edge
Finn the human
-
zoltszalay
tag
Az internet Explorer eddig is nő volt, Inori Aizawa [link]
A Microsoft Szingapur szerint. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zoltszalay #19 üzenetére
Bárcsak a valóságban is ilyen lenne a böngésző.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
enginev3.0
félisten
Szerintem az IE a legjobb
olyan buta szőkés, De jóA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
macman507
aktív tag
Opera és Firefox elég jó.
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
cami][us
senior tag
Ez elég régi lehet. Azóta az Opera csak egy chrome bitch lett a netscape meg seamonkey.
-
Kasya
nagyúr
Akar mennyire is degradalo az IE, az Opera mellett az tetszik a legjobban. Nekem a Chrome nagyon kiesik a listabol.
-
L3zl13
nagyúr
Csak csöppet részrehajló a művész a képek alapján.
Aki hülye, haljon meg!
-
kelly416
veterán
Tényleg gáz, ahogy a lángok felcsapnak a lába között, meg ahogy bele kapaszkodik a Föld-be, de egy dolgot ne felejts el, a szavazók többsége pasi, csak a nőt látja először. Ha meg csak azt nézed, akkor egyből a qrvás, ami elsőnek legjobban megfog, aztán amikor már másodjára, harmadjára, többedjére pörgeted végig, akkor más a helyzet. Akkor például az Opera már sokkal kifinomultabb, jobban bele van illesztve a környezetébe, az IE leginkább a mókafaktorral hódíthat (legalábbis, akiknél a bugyuta szöszi nem jön be), és így tovább, de a Chrome tényleg nagyon el lett nagyolva, kapkodva, vagy tudomisén miért ilyen, de nem jó, nem illik a többi közé.
-
MongolZ
addikt
Nekem nem körülményekkel van a bajom, hanem hogy brutálisan digitális a rajz. Míg az Opera, Safari, de főleg az IE teljesen emberi, addig a Firefoxon látszik, hogy a 10-14 éveseket célozta meg. De lehet, hogy csak én vagyok öreg.
A Chrome tényleg nagyon kilóg.
[ Szerkesztve ]
-
maser
tag
Attól függ.
Foredene @ Ragnaros | maser#2802
-
kelly416
veterán
Na jó, de egy hajón feküdni, egy jeep-nek támaszkodni vagy egy függöny előtt megjelenni akár szó szerint élő fotó is lehetne, ameddig egy megnyíló Föld-ből előbújni nejlonharisnyában úgy, hogy az nem olvad el, kész mese.
Persze, totál igazad van amúgy, ha a poént félreteszem. Nem vagyok öreg sem és fiatal sem, a magam 33 évével is először a kis ribi hívta fel a figyelmemet, úgyhogy nem tudom, mit is mondhatnék erre. Gyerekes vagyok ezek szerint. -
Televan74
nagyúr
Opera és a Firefox között gondolkoztam,végül a Firefox lesz a számomra a nyerő.A Chrome -ot viszont nem értem.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
parkr
őstag
ez nagy baromság még
kivételesen az expojlert választottam, de majdnem szafari lett
-
SkyLine3000
addikt
Engem nem érdekel egyik böngető sem. Viszont bármelyik babát hazavinném egy kis időre... (mosás, főzés, takarítás)
-
shaddam
aktív tag
2furry2me
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
janos1988
addikt
Szerintem mind szar. Kreativitás 0, megvalósítási szint: gagyi.
A Safarira ez hatványozottan igaz.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ceia
őstag
Nekem csak az Opera és a Safari kép jelenik meg FF 24 ESR-en .Ezért az alkotó honlapján néztem meg mindet. Abszolút a Firefox a legjobb! A böngésző, a nő, a plakát. Tetszik a Firefox felirat, mert olyan számítógépes. Így olyan, mintha egy Firefox című játék plakátja lenne, amiben ez a bige a főszereplő. Nem is volna rossz.. Egy Tűzróka nevű ügynöklányt irányítgatni veszélyes helyszíneken. (itt éppen vulkánoson ) A harisnyája szupervékony szénszálakból van, ezért bírja a hőt! Meg eltéríti a radarot és a kolbász szagot!
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
parkr
őstag
válasz Teréz Atya #44 üzenetére
azért ez még annyira sincs közel a softhoz, mint a mini bikinis csajok a strandon
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz janos1988 #42 üzenetére
Ahogy írtam, az Edge-hez még nincs kép, nyugodtan lehet próbálkozni...sőt az összeshez, ha tudsz jobbat, vagy más tud jobbat. Biztos van itt jópár komolyabb photoshoppos. Nálam megvalósításban a Firefox lóg ki, meg persze a Chrome, az IE meg egész kreatív és vicces az Indiana Jones témával.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
wxppro
aktív tag
Itt a Firefoxos csajszi:
-
Kelvin
őstag
Elég gagyi az összes. (nem a csajok félre ne értsetek)
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
fornettisuti
veterán
kep alapjan opera
poen ertek eseten ie
gyakorlati hasznalatban chromeiPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Socket AM4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen