Hirdetés
- Aliexpress tapasztalatok
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Sweet.tv - Internetes TV
- Citromail topic
- Küszöbön a TikTok teljes betiltása
- Linux Mint
- A mesterséges intelligencia már jobb, mint az ügyvédek
- Amazon Prime Video
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ÉÉÉÉS akkor következik egy riport arról a magyar intézetről, amit ugyanerre a célra hoztak létre állami támogatással évekkel ezelőtt...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
perempe
addikt
Szerintem meg lehetne oldani a hazai programellátást is kb. a keret tízszereséből.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
ngabor2
nagyúr
én vagyok lemaradva, vagy már azonos az openoffice az openoffice.org-gal? régebben emlékszem, hogy szigorúan külön lettek véve használatban, mert bár azonos volt az alap, de valami különbség volt.
-
ngabor2
nagyúr
nem, pár éve(?) volt ebből valami dolog, ahol külön kihangsúlyozták az OOo fejlesztői, hogy ez rokona, de nem azonos az openoffice nevű kereskedelmi cuccal. mindkettő a staroffice-ra épül, de míg az OOo teljesen nyílt fejlesztés, addig az openoffice egyes részei zártak, és kereskedelmi termék. linket nem találtam, emiatt is kérdeztem, hátha más jobban emlékszik rá.
dabadab: a staroffice mindkettő alapja, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
A staroffice annyiban alapja mindkettőnek, hogy a stardivision fejlesztésén alapszik az ooo. Amikor a sun megvette a stardivisiont, akkor lett belőle egyik ágon full gpl-es openoffice.org, másik ágon staroffice=openoffice.org+fizetős import/export filterek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Vladi
nagyúr
Miért olvastam én szabadalmi központot.
Megszokás.
Mi előre tudtuk hogy ez lesz Ebédre hízott patkány Gyere siessünk Indul az expressz Nézzük meg Milyen a Balkán
-
ngabor2
nagyúr
közben dajkopali írta is pü-ben, hogy elég nehéz utánajárni, annyit sikerült kideríteni, hogy az openoffice valahol levédett márkanév, és hogy ne legyen belőle semmi gond, emiatt inkább utánadobták a .org-ot. tehát lehet, hogy valóban én mostam össze a levédett nevet a szoftvernévvel.
mindegy, a hírnek nem ez a lényege, úgyhogy bocs, hogy mellékvágányra vittem
Új hozzászólás Aktív témák
it A kormányzati cél a függőségek csökkentése, illetve közvetetten a verseny bátorítása.
- Magánnyugdíjpénztárak
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- ASUS notebook topic
- Motorola Defy (2021) - feltámadt túlélő
- Robotporszívók
- Képeken a Sony WF-1000XM5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Logitech G502 Hero Lightsync (910-005470/71)
- Apple Iphone 14 PLUS BLUE 128GB MIDNIGTHT!AKKU 100%PATIKA,HAJSZALKARCMENTES!!!GARIS január 23, 2024!
- Sony INZONE H9 WH-G900NW Gaming fejhallgató, Zajszűrős,Wireless, Bluetooth
- - ( Új, Bontatlan ) - LG OLED65C22LB, Ha másfajta kéne, írj!
- Canon 2000D + 18-55mm + 70-300mm objektívek + sok szűrő, doboz, WiFi -újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Komárom