Hirdetés

Keresés
 • azbest

  nagyúr

  Ha jól emlékszem, korábbi eljárás során az derült ki, hogy az számít versenyellenesnek, ha valamelyi szolgáltatás akkor is elérhető, amikor a többi nem. Például annó a telenort azért vonták felelősségre, hogy bizonyos csomagok miért tették meghatározott zene és média tartalmak elérhetőségét akkor is lehetővé, amikor más internetes tartalom már nem volt elérhető a csomagban foglalt általános keret elfogyásával.

  Tehát az lehet a fenti észrevételedre a válasz, hogy amikor az általános internet keret elfogy, akkor minden internetes tartalomhoz való hozzáférésed megszűnik.
  Ellenben, amíg van hátra a csomagban foglalt keretből, addig némely szolgáltatások forgalmát nem számolják.

  Tehát, ha van neted, akkor bármelyiket elérheted. Ha nincs neted, akkor egyiket sem, így választhatsz köztük. Az már más kérdés, hogy amiért külön fizettél vagy adott csomaghoz ingyen kapott opcióként van rá előfizetésed, azt nem számolják bele a forgalomba.

 • azbest

  nagyúr

  A többi mobilszolgáltató is elérhetővé teszi a saját belső felületét, ha nincs internet. A vodafone biztos, telenornál csak tippelek. A saját belső rendszereik valószínűleg egyébként is speciálisak, a szolgáltatáshoz kapcsolódóak.

  (#6) blade zte
  a telenoros eljárás eredménye az, amit mint jogi rész hivatkozni tudok. Nekünk hétköznapi embereknek lehet mást jelentenek bizonyos fogalmak, mint egy jogásznak.

  Minden esetre, az hogy vagy elérsz mindent vagy nem, az egy korrekt kompromisszumnak tűnik nekem.
  Az sem korrekt, ha valamit elérek, miközben más alternatívát nem. De az sem korrekt, ha előfizetek valamire és nem tudom használni, hiába fizetek én, direkt, szándékosan plusz pénzt azért, hogy használni tudjam.

  [ Szerkesztve ]