- Mesterséges intelligencia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Disney+
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IFA 2024: Wi-Fi 7 és FritzOS 8 az AVM-nél
- Linux Mint
- TP-LINK routerek
- Java programozás
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Mégis mennyi reklámot kellene nézni, hogy pl.: 1000 Ft-ot megspóroljon az ügyfél? Manapság mintha mindenki panaszkodna, hogy csökken a reklámokból befolyó bevétel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem néznék. Szerintem ez baromság bár lehet, hogy lehet majd vele trükközni és akkor megéri.
Thanos was right.
-
Panthera
őstag
Nem kevés reklámot kellene megnézni, az biztos.
A cikk lényege: "az alapvető kérdés az, hogy az előfizetők az amúgy is reklámokkal zsúfolt honlapoktól terhelt böngészési élményt hajlandóak-e tovább „szennyezni” ".
Akár egyből le is vonhatnák az összeget, annyival kell nap mint nap szembesülnünk...[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Nem, semmiképpen nem.
-
spirit007
senior tag
Napi 20-30 percet nézek tévét, azt is csak a reggeli ébresztő kávé mellé 6:00-kor -a hurráoptimistahíradót.
Ebbe nehezen lehetne belezsúfolni bármilyen reklámot, amivel "pénzt" lehetne keresni... -
ledgeri
nagyúr
Én csak akkor vállalnám, hogyha Vimeo minőségűek lennének, és nem a pl. Vámházkörút 9-es szint lenne...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
atike
nagyúr
Az a baj, hogy így is tele van reklámmal az internet. Nem kell még plusszba...
Na meg:
"Terhelnéd a géped / netkapcsolatod reklámmal azért, hogy csökkentsd...?" Hát nem. -
Lomha 8V
addikt
Szó sem lehet róla...
-
Ghoosty
őstag
Feltételek ismerete nélkül nehéz megválaszolni a kérdést. Van olyan konstrukció, hogy igen, de az lehet, nem éri meg a szolgáltatónak.
Én alapvetően szeretem a reklámokat, főleg az ötleteseket. TV-nézési mennyiségem a 0-hoz konvergál, így mindig örülök egy reklámblokknak, amiben valami újat látok.
A trükközés meg megint egy lehetőség, ami miatt megfontolnám a dolgot.
-
devast
addikt
Az ötlet ott bukik el, hogy az a réteg, aki 1000ft megtakarításért hajlandó havonta órákat/ több 10 órákat reklámokat bámulni, az nem igazán a reklámozók célpontja.
-
anulu
félisten
határozottan NEM!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
leslieke
Jómunkásember
Nem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
kispecek
aktív tag
Biztos hogy nem, ugyanis gyűlölöm a reklámokat.1-2 kivétel ugyan van, de az ritka mostanság...
[ Szerkesztve ]
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
Polllen
nagyúr
Kétlem.
Persze, ha megvan a fontos leírás, még megfontolom.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Ice&Lime
veterán
Egyáltalán nem. Annyit nem ér meg. Már így is nagyon gázos ez a sok szó szerinti szemét és inkább korlátozni kellene nem pedig fordítva. Ez már tényleg az alja.
[ Szerkesztve ]
-
fityesz9
tag
Sztem vicces próbálkozás inkább, vagyük azt, h semmilyen szoftveres trükközéssle nem lehet a reklámot megnézettnek tekinteni, ami azért kétlek. Az élelmesebbje úgyis azt fogja csinálni, h na most nincs dolgom a gépnél be lehet tolni egy kis 2 órás reklámblokkot, aztán közben néha megpiszkálom az egeret, Tuti nagylesz rá a kereslet, hisz spórolás, de h semmire nem lesz jó az tuti. Már nagyon laikusok is kezdik ismerni az olyan szavakat, mint adblock... ők valszeg még több reklámra vágynak.
Garrus, am I your dirty little secret?
-
Psychopeti
senior tag
Hát én ezt inkább kihagyom
Így is a legtöbb oldal tele van rakva reklámokkal. Főleg az automatikusan felugró ablakokat gyűlölöm, amikor rákattintok egy képre vagy valami hasonlóra, és rögtön betölt v két oldaltKend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
bugizozi
őstag
Biztos hogy nem, nekem a youtuben az az 5 mp is nagyon sok néha
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Armagedown
őstag
Így is sok a reklám, az én válaszom egy tömör nem
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
PhilBrick
őstag
Ha jól emlékszem volt már ilyen próbálkozás betárcsázós nettel is. Az sem volt hosszú életű.
-
Pug
veterán
Tömören a válasz, nem.
-
GeryFlash
veterán
Én alapvetően szeretem a reklámokat, főleg az ötleteseket. TV-nézési mennyiségem a 0-hoz konvergál, így mindig örülök egy reklámblokknak, amiben valami újat látok.
WHAAAAT?????Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
Az első, embert nem láttam még, aki szereti, ahogy itt a kommenteket olvasom mások nemhogy szeretik, még felárat is megér nekik a reklámmentesség.
Eaetleg ha valaki marketinges azt megértem hogy érdekelheti, de nm tudom...Tévézni én is ritkán, amit megnézek azt meg 15 perccel később kezdem, hogy két reklámblokkot át tudjak pörgetni.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
mrhitoshi
veterán
Többet fizetnék, ha azt mondják szűrik a reklámokat. Pont.
PS4
-
sz.balazs.95
veterán
nem hát!
sőt, én pl. szívesen előfizetnék PH!-ra a reklámmentességért! (mondjuk más oldalakon meg simán adblock-ozok )Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
ledgeri
nagyúr
Annyiban támogatlak, hogy ha ez évben is lenne Reklámzabálók éjszakája, akkor mennék rá... de ki nem állhatom, ha a TV-ben "látom" hogy:
Magyarország első-számú mosószere** A 35-45 éves félszemű, félheréjű magyar albínók körében elvégzett 1999-es kutatás alapján
(bocs ha valakinél betalált ..... (?), de ma kb. ez megy)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ice&Lime
veterán
Minél több reklám van, annál jobban elrontják az egészet.
-
korcsillio
őstag
Nem sokan vállalnák ezt be...
-
Ghoosty
őstag
válasz GeryFlash #26 üzenetére
Félig szakmai az érdeklődés. Jó észrevenni a semmiből előkerülő termékeket, látni, ahogy egyik cég reagál a másik reklámjára stb.
Mikor sokat TV-ztem, akkor zavart, mert mindig ugyanaz volt, nem volt már benne mit "felfedezni".
Ez a "szeretet" nem terjed ki az internetes reklámokra, főleg nem a villódzó pofába ugrálós típus. Ezért csak kevés oldalon engedélyezem a reklámokat, mint pl a PH lapcsalád.
(#29) ledgeri
Pl az ilyeneket mindig igyekszem elolvasni, csak gyorsan elmennek. Bőrápoló, sampont stb-nél mindig nézem, hogy ilyen kb 10 fős mindából írják ki az eredményeket, ami statisztikailag egy nulla. Volt olyan, ahol nem jöhetett volna ki az a % amit odaírtak, mert pl 10 fős mintából 95% nem lehet elégedett. Vagy 90, vagy 100. Az ilyen kis apróságokat vadászom, mikor nézek egy reklámot.
-
cskamacska
addikt
válasz korcsillio #31 üzenetére
Majd ha nálunk is bevezetik a forgalom alapú havidíjat, esetleg a sima Tubira sem elég forgalomkorlátot, meg a kőkemény priorizálást, akkor megváltozik a kedves ellenzők véleménye.
Jön még kutyára netcenzúra!"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
aizen92
addikt
ahogy alattam is írták, annyi reklám van már mindenhol.... főleg a Youtube-os tud felidegesíteni, hogy egyből betölti a reklámot, a videó meg szétfagy, lassan tölt, nem indul etc.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
fecg21
aktív tag
Nem leszek népszerű, de engem a reklámok nem zavarnak (adblock).
A cikkben olvasható agymenésnek szerintem nincs létjogosultsága, kizárt dolognak tartom hogy tudnának mindkét fél számára elfogadható tálalást kialakítani, még okos telefonokon sem tartom ezt életképesnek. -
gebro
aktív tag
Határozott nem.
Nálam az erőszakosan felugró, szinte bezárhatatlan reklámok csapták ki a biztosítékot. Így jött az adblock, és a reklámok pedig mentek.
-
anulu
félisten
zenében youtube-ról leszoktam Spotify miatt. időnként van fél perc reklám, de az nem zavaró annyira. gugli meg fulladjon bele az átugorhatatlan reklámaiba.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
apuka80
csendes tag
Most olvastam az egyik cikket, amely azt gondolom alapjaiban rázná meg a céget, ha megvalósulna:
"Jobbik választási győzelme esetén minden magyar állampolgár számára ingyenesen biztosítaná az internethozzáférést" -
sutyesz96
őstag
És mobilinterneten ezt hogy gondolták?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
W.Wilson
aktív tag
Nyilván mindenki nézne, csak a többségnek nem tudnak olyan nagy árcsökkentés/reklámperc mutatót nyújtani, ami mellett hajlandó ezt megtenni.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
W.Wilson
aktív tag
Ne mondd, ha havi 1 percért az egészet elengednék, nem érdekelne? De ha azt mondod, hogy nem, mehetünk lejjebb is a reklámidővel.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
djculture
félisten
Rermélem ez nem terjed el, lehet jól hangzik de a végén az lenne mint a tévébe hogy 10 percenként elugrana egy fél órás reklám betét ,,
-
W.Wilson
aktív tag
-
llaszlo
veterán
Ez a BTel csak szerencsétlenkedik. Az ügyfelek nagy része már ígyis meglépett tőlük, mert egy vacak megbízhatatlan cég. Rengeteg az ügyfélpanasz, vacak, fos hálózatuk van.
Nem tudom, hogy ezzel mi a céljuk, de hogy nem jön be, abban biztos vagyok. Mégpedig a cég töketlenkedése miatt.
Akinek esze van az messze elkerüli őket.[ Szerkesztve ]
-
rob83
aktív tag
Nem!
Gép telepítés után Adblock-ot mindig felrakom,én evvel védekezem.
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen