Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
Szerintem csak kényszerből népszerű
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz yakuza.tora #3 üzenetére
ha nem titok miért váltottál?
-
yakuza.tora
addikt
-
aram01
nagyúr
válasz yakuza.tora #5 üzenetére
nálam sem a warez a lényeg de a játék multi része igen,nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem sok ismerősöm panaszkodik hogy labilis a net játék közben sokszor ledobál,ezer a ping stb stb legalábbis itt felénk vidéken
-
legenda
szerintem nem csak kényszerből! nekem például upc mellett is van mobilinternet - az előfizetéses sim kártyámon -, hogy akát telcsin is mindig tudjak netezni, amikor csak szükségem/alkalmam van rá, időm engedi...stb. kezd elérhető árúvá lenni a mobilinternet, és aki nem akar temérdek mennyiséget letölteni, torrentezni...stb, azoknak akár még otthoni fix net helyett/mellett is jól jöhet.
a másik, hogy a mai okostelefon korszakban már a telcsik is szinte megkövetlik a mobilinternet meglétét, a telcsiken is egész jól lehet nezetni, sőt bizonyos alkalmazások is használják a a telcsin a mobilnetet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
madarasz92
őstag
Szerintem jó a mobilnternet ahol jó a lefedetség..
-
aram01
nagyúr
válasz yakuza.tora #9 üzenetére
Ezért mondtam hogy csak kényszerből népszerű,itt is szar a lefedettség ha mégis váltok rá azt kényszerből fogom tenni,nem azért mert nagykirály
-
-
tkazmer
addikt
válasz yakuza.tora #9 üzenetére
V. kerületben meg pár helyen pl. a t-mobile használhatatlan (telefonálásra is), szerintem ez inkább a régi házak vastag falai miatt lehet így...
amúgy tényleg jó a mobilnet, bár én is csak kiegészítőként használom, egy szabvány t-home adsl mellé van egy vodafoneos stick és egy pannonos telefonomra rendelt csomag a telefonos mobilnetért.
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Isee
senior tag
Mivel nekem nincsen más módom netezésre, ezért használok mobilnetet. Eleinte Voda-s volt, de azt váltottam t-mobil-ra idén februárban. Összességében meg vagyok vele elégedve, engem tényleg a kényszer vitt rá, mivel nem volt más. Az a poén, hogy tudok tölteni is, nincsen bekorlátozva a netem x gigabyte után (torrenttel 600-800k körül stabilan, sőt még gamelni is tudok neten... starcraft, cod4-6...stb)
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Killing
addikt
Nálam is tevékenykedik egy pannonos (Invietel net&go keretében).
Itt írtam is róla egy cikket.Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
legenda
válasz yakuza.tora #15 üzenetére
igen, nagyon sok helyen - budapesten is több kerületben - van olyan hely, ahol a régebbi lakásokban/lépcsőházakban még a mobil térereje is gyengébb, ott én is észreveszem rögtön a mobilon történő netezéskor, hogy adatátviteli módot ugrik - persze lefelé, akár edge is játszik - a telcsi...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Speeedfire
félisten
szerintem még mindig gyerekcipőben jár a mobil net
iszonyat árakkal és szolgáltatásokkal
néha persze kényelmes meg van aki mást nem is tud használni, de h ezek a cégek ennyire kihasználják az embereket az már szánalmasFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Brianiac
aktív tag
Isee hogy hogy tudsz tölteni és nem korlatoznak, milyen csomagban vagy?? Tudtommal a T-nél meg egyik szolgaltatonal sincs korlatlan csomag ill. van csak bizonyos adatforgalom után bekorlatoznak! Nekem is T-s mobilnetem van (Relaxnet M) viszont én ha elérem a 3GB-t lekorlátoznak!
Hogy a témához is szóljak, én azért kötöttem mert kolis vagyok és ritkán járok haza, a koliban pedig csak az aulából lehet netezni! Én pedig szeretek sokat böngészni, neten olvasgatni, meg szeretnék tölteni is, de akk mindig bekorlatoznak! Én megvagyok vele elégedve, néha telóról is használom! Egyenlőre csak annyi bajom van h kettőt kell fizetni. Mert otthon van egy 1 megbites korlatlan amit kiköttetnék mert ha nem vagyok otthon senki sem használja, csak köt a hűség...
Lumia 520
-
Keem1
veterán
Brianiac, Speeedfire: T-mobile korlátlan adatopció
Az év eleji módosítás annyi, hogy a korlát az egymást követő 7 nap alatti 20 GB, illetve a korlátozáskori minimum sávszél is (nem tudom pontosan, de talán) 2 Mbps környékén van, szóval messze a legkorrektebb mobilnet. Engem még egyszer se korlátoztak az elmúlt egy év alatt. Már lejárt a hűségnyilatkozatom, így januártól plusz egy ezres lesz a korlátlanság ára, de megéri.[ Szerkesztve ]
-
Brianiac
aktív tag
Értem, köszi az info-t erről már én is halottam korábban, csak azóta azt hittem h már megszűnt mert én Szeptemberben kötöttem! Azt nem tudod esetleg h ezt hogy tudnám igénybe venni a jelenlegi (Relaxnet M) előfizetésemhez (még több mint 1 év mire lejár a hűségem)? Mert nekem jelenleg 3GB a korlát és bizony el is szoktam érni ha v.mit letöltök aztán egyből lecsapnak 128kbps-re, az meg szörnyen lassú még böngészni is!
Szerk.: Már látom h csak akkor ha nagyobb csomagra váltok, ami a Relaxnet L viszont az meg már 6200ft , és ha jól értem erre jönne még rá a havi 1000 ami a korlátlan opció. Így meg már majdnem a dupláját fizetném a jelenleginek
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
yakuza.tora
addikt
Nekem Vodafon Internet Medium csomagom van. 10 hónapon keresztül 4800Ft. A belföldi adatforgalom korlátlan. Eredetileg 8Gb után, de amikor beléptem, "kaptam" további 2Gb-t, így összesen 10Gb után a havi számlázási ciklus leteltéig 64/16kbit/s a letöltési/feltöltési sebesség...
Alléz Olympique de Marseille!
-
Isee
senior tag
Őszintén szólva nem tudom én se
Lényeg a lényeg, hogy ugye van egy adott számlázási időszak, amiben mérik az adatforgalmat, nekem speciel minden hónap 9-től köv hó 8-ig van. Csináltam már olyat nem is egyszer, hogy hó végén elkezdtem tölteni, és több mint 30-40gb-nyi adatot letöltöttem egy pár nap alatt. 3-án ár majdnem 45gb-os adatforgalmam volt, és vártam, hogy bekorlátozzák számlazárásig (8-ig) az internetemet, de azóta se történt semmi ilyesmi. Legalábbis a T-mobilnál nem.
A vodanal anno úgy volt, hogy 5giga felett csúcsidőben korlát, 10giga felett éjjel-nappal korlát számlazárásig, utána visszakaptam a teljes sávszélességet. Csak hát ugye a vodafone-nál előfordult nem 1x, hogy nem adták vissza a sávszélességet mikor kellett volna, hanem 7-8 nappal később, ezért is mondtam fel a szolgáltatást. Meg nem is volt olyan gyors, és stabil a vodanet, mint a jelenlegi T-mobil.
A t-mobilnál "elviekben" a rendes 5gigás csomagban vagyok, havi kerek 6000ft-ért."...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
romeomalac
tag
ami engem érdekelne, hogy gyakorlati tapasztalata kinek van szolgáltatók lefedettségében? mert az szép és jó, hogy mutatják a lefedettségi térképet de mint tudjuk ezek gyakrolatban nem mindig fedik avalóságot, meg sokmindentől függenek (néha időjárástól is)
-
kenguroo
tag
válasz romeomalac #26 üzenetére
A térképek többé kevésbé stimmelnek, itt a legnagyobb probléma az szokott lenni, hogy egyes területeken az adótornyok iszonyatmód le vannak terhelve és így elég lassú a net abban az időszakban, az időjárás kevésbé befolyásolja én úgy tudom
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Milyen TV-t vegyek?
- DDR5 CUDIMM memóriákat villantott a Corsair
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DIGI internet
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest