Hozzászólok Aktív témák

 • Duracellm...

  nagyúr

  válasz #92253184 #15 üzenetére

  A mi generációnkban van a hiba nem a fiatalokban. :P

  Innen nézve is?!:

  50 évesen, családdal a nyakadban már nem fér bele, hogy nem becsülik meg a munkád, A pánikban hazaküldenek és felajánlanak határozatlan idejű fizetés nélküli szabadságot, lecsökkenteni a cég veszteségeit. Valamint azt a hamuba sült jó tanácsot adják mellé, hogy keress valami átmeneti munkát, amíg rendbejönnek a dolgok. :))

  Arra az esetre meg nem volt terv, hogyan csináljuk majd azt, amikor el kell indítani a termelést, ki kell szolgálni az amúgy a leállás alatt is folyamatosan növekvő igényeket. És arra végképp nem számolt senki, hogy a családos, 50-es nem fog visszajönni újra a változatlan körülmények közé, káoszba, sz@tr lapátolni pusziért... ;)
  A fiatal ebben a helyzetben teljesen passzívan viselkedhet, mert oda sodródik ahol többet ígérnek. A munkáltató, amúgy meg hiába kínál több pénzt, nem tudja a réseket betömni velük, a hiányzó szakembereket - akik eddig működésben tartották a szart is - pótolni, mert javarészt alkalmatlanok rá.

  Szóval azért van most baj, mert ezeknek a "szakembereknek" mondott tárgyaknak nem volt eddig értéke, és ezzel csak azt bizonyították be, hogy ezeknek a cégeknek a működése függött tőlük, és végképp nem az volt a szituáció, hogy az ő életben maradásuk függött volna, a munkahelyeik "jóindulatán".
  Esetleg azzal lehet őket "vádolni", hogy jóhiszeműen elvegetálgattak csendben, most hogy volt egy egyértelmű szituáció, hát tömegesen leléptek..

  Ez A beszopódás.. :DD

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák