Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VMware
- Ubuntu Linux
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Bitcoin topic
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Windows XP
- Facebook és Messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz
bwin.party #19 üzenetére
Grat...
-
bwin.party
aktív tag
Internet legyen aztán torrent és voip. Vagy legyen helyette Digi.
-
sys25
aktív tag
Hát ennyi pénzért,főleg az életterem ócska 3G lefedettsége miatt biztasan nem fogok rohanni előfizetést módosítani...
Fejér megye déli részétől a 63-as fő úton egészen Székesfehérvárig csak egy településen van 3G és 4G,máshol csak edge,vagy az se!Ócska a szélessávú lefedettsége s T-nek,és mégis van pofájuk az ilyen csomagokat nyomatni...
Voda jöhetne valami ilyesmivel! -
zoli62
addikt
Csak egyetemistáknak ls főiskiolásoknak? Tehát középiskolásnak nem?
-
kicsizoz
csendes tag
válasz
bollokcs80 #12 üzenetére
ok, bocsi, félreértettem...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Azt figyeltem, hogy általában a szolgáltatók nem az árát csökkentik direktben az egyes csomagoknak/kiegészítőknek, hanem egy idő után többet nyújtanak, ugyan azért az árért. Én is örültem volna annak idején, ha lett volna 2000 Ft-ért értelmes mobilnet, de az alap is 3000-nél kezdődött. Nem levitték az árát, hanem a forgalmi limitet megduplázták, de ugyan úgy nem kellett. Most ilyen csomagom van, ritkán használom ki.
Gondolom úgy vannak vele, hogy akinek kell, az úgyis megveszi drágán, aki meg nem tudja kifizetni, az így járt.
-
kicsizoz
csendes tag
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Nem teljesen értem, minek akarsz 5000Ft-ot rászánni, amikor 1590 a prémium előfizetés?
vagy valamit nagyon félre értek... -
Polllen
nagyúr
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
Én a kiegészítőre gondoltam, ami bármilyen csomaghoz elérhető.
Amúgy ez a véleményem a többiről.
-
bollokcs80
Korrektor
Ez szép és jó lenne, csak ilyen kaliberű díjcsomagokat a nagy átlag nem vesz... a legkisebbet alakíthatták volna úgy, hogy nem csak egyetemisták, hanem "átlagemberek" is vehessék, mondjuk nyilván nem 19, hanem 30-40 forintos percdíjakkal. Én akár 5.000 HUF körül is rászánnék egy hónapban egy ilyenre, mert maga a Spotify szerintem baromi jó.
-
Cathfaern
nagyúr
"korlátlan Spotify Premium hozzáféréssel"
Ez azt jelenti, hogy adatkorlátba nem számít bele a Spotify forgalma? Bár még úgy is elég horror ára van -
törölt tag
Vajon a Vodafone vezet be hasonlót majd? Elég jó lenne.
-
Polllen
nagyúr
Nekem spotify múlt hónapban 1.540 HUF-t vont le.
Szóval a jelenlegi árfolyamon 50 forintért kaphatok 500 mega netet, amit spotify-ra használhatok el.
Új hozzászólás Aktív témák
it Már elérhetők a vállalat új díjcsomagjai, amelyek hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD STRIX GTX 1060 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest