Hirdetés

2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41) bacus válasza Szmörre (#39) üzenetére


bacus
(senior tag)

Félre értesz, egyáltalán nem akarom használni a ms szolgáltatásait, ha nem muszáj, ha nem kényszeríti rám, csak az az érzésem, hogy rám fogja.

Edge nem érdekel, skypet leépítettem, nem használom, storeba még nem léptem be sosem. A onedrive-t sem használom, de oda már kellett regisztrálnom, mert csak akkor tudtam letölteni nekem megosztott fájlokat.., de se a telefonomra nem került fel, se nem használom még havi szinten sem, nem is fogom, még ingyen sem kell !!

Én azt szeretném, ha a gépeimre (meg ahol még van fiókom, sima vagy rendszergazdai, stb) oda akkor is be tudjak lépni, ha a ms úgy dönt, hogy én már nem léphetek be oda !

A win10 külön erőszakoskodik az online fiók miatt már a telepítésnél és szarakodni kell, hogy helyi fiókok legyenek csak. Pont olyan mint a frissítéskor, külön kellett szarakodni, hogy megakadályozzam a frissülést. Nem ingyen adták, hanem munka volt megakadályozni, hogy ne kapjam meg. Évekkel az ingyenes frissítés lejárta után is letölti a win7 a w10 telepítő dolgokat a jól működő asztali gépekre is, ahova egyébként pl driver hiány miatt fel se menne a win10.

Én időnként nekifutok, hogy valamilyen linux legyen a desktopnak használt notebookomon, de mindig van olyan ami miatt nem megy véglegesen.. (most is arról írok) Egyébként az otthoni felhasználók többségét aki nem használ különleges alkalmazásokat, mint photoshop amihez ragaszkodik, simán át lehetne állítani, sőt, egy csomó ember észre se venné, hogy nem is windowst használ..

"Nagyon rossz lány voltam. Meg kell büntess !" nyögte a fülembe, így aztán telepítettem a windows 10-t a laptopjára... https://www.paypal.me/engiman/15

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.