Hirdetés

2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24) vlevi válasza Zalanius (#18) üzenetére


vlevi
(PH! nagyúr)

Valószínű. Vagy lila. Nem tudom.
De ebben a cikkben arról van szó, hogy, ha az accountod össze van kötve egy telefonnal, akkor SMS-ben kapott kóddal beléphetsz arra a gépre, és ott beállíthatod a windows hello, vagy pin kódos bejelentkezést. Most úgy látszik, erre vannak ráizgulva, hogy a jelszó helyett valami mást találjanak ki.

"If you have a Microsoft account with your phone number, you can use an SMS code to sign in, and set up your account on Windows 10. Once you’ve setup your account, you can use Windows Hello Face, Fingerprint, or a PIN (depending on your device capabilities) to sign in to Windows 10. No password needed anywhere!"

Aztán majd lehet, hogy később ez is úgy jár, mint sok más, insiderként bemutatott, de be nem vezetett, vagy gyorsan megszűnő szolgáltatás. Pl. a sets is a 1809 egyik nagy beharangozott újdonsága lett volna (címsorban füleken elhelyezett alkalmazások), de az insider verzióban való próbálkozás után nem vezették be, sőt, az insiderből is kivették. Vagy taskbaron a névjegyek eszköztár. Arra se vár nagy jövő. [link] , [link]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.