Hirdetés
- Elkeltek a 2022-ben lejáró mobilfrekvenciák
- Keresetek 2020: még mindig az IT szektorban a legjobbak a fizetések
- Elektronikus fuvarlevél bevezetéséért fogtak össze a közúti fuvarozók
- 30 milliárd dollárt fizetett a YouTube tartalomgyártóknak az elmúlt 3 év alatt
- Egyedi innovációval érkezett az új Vivaldi böngésző
-
IT café
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Hozzászólok Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
Tesco Value #6950 üzenetére
Istenigazából jól hegedül most is, nem merül mint a balta, lehet egyelőre békén hagyom, egy-egy intenzív napot így is kibírok vele
"Kávéház és étterem - A Négy Döglött Patkányhoz - Az úri közönség táncol!"
-
McLaca
őstag
válasz
tibcsi0407 #6948 üzenetére
Most a legutóbbi OOS frissítés után nálam megmaradtak a beállítások volte és vowifi terén is.
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
válasz
tibcsi0407 #6953 üzenetére
Maradt a Telefonica_UK profil aktív. Lehet, hogy most ezt a részt érintő frissítés nem volt. Azt elfelejtettem írni, hogy digivel használom a VoLTE-t, VoWifi-t. Telekomnál kártyás vagyok, de ott a VoLTE-t nem kapcsoltattam be. Mondjuk elég nevetséges is, hogy nem lehet alkalmazásból.
Apropó, használja valaki a fülhöz emelős automatikus hívásfogadást? Nekem hónapok óta nem működik, a szemem sarkából látom, hogy a zseb üzemmód kapcsol be, de ha azt kikapcsolom, akkor sincs változás.
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
oba
addikt
Lehet nem tartották elég biztonságosnak azt a dobozt a visszaszállításhoz. Vagy megsérült odafelé úton vagy kibontás közben. Nekem mind a kétszer abban a dobozban jött vissza amiben elküldtem. Egy Huawei telefon dobozában.
I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.
-
oba
addikt
Lehet hogy tényleg random. Vagy csak nem akartak szórakozni azzal, hogy nekik is be kell rakni két hungarocel lap közé. Bár nem tudom, hogy ők hogyan csomagolták be, maga a doboz milyen méretű volt és milyen kialakítású, szükség e volt ilyen plusz kitömésekre hogy ne mozogjon benne a készülék.
-
A hungarocell lapok tökéletesen összezártak, eBayről üvegfólia jött benne. Szerviz egyszerűen odacerluxozta a sokkal nagyob doboz aljára a telefont. Sokkal nagyobb védelmet adott a doboz amiben kikültem. Ugyan abban vissza tudták volna küldeni, még az általam belegyűrt 3 db újságlappal együtt is akár. Csak a hungarocell lapok csúszkáltak a dobozomban, azért kellett a 3 lap. De mindegy is, nem akarom szétoffolni a topicot.
-
Aksomatic
aktív tag
Akkut cserélni érdemes? Nem a régi már a 6-os üzemideje, ha igen akkor hol? Van esetleg valami forrás ahonnan érdemes akkut rendelni? (A cserét én is meg tudom oldani magamnak)
OP6
-
Aksomatic
aktív tag
-
shifty!
senior tag
válasz
Aksomatic #6966 üzenetére
Hivatalos oldalon megigényled a szervízt, adatok megadása után 1-2 nappal emailben jelentkeznek hogy feldolgozták a kérésed, és megrendelik a futárt, ami kiviszi a lengyelországi szervízközpontba a telefont. Kérni fogják, hogy minden adatod mentsd le, és hogy egy megfelelő dobozba - ahogy itt többször írták, érdemes nem a sajátjába - csomagold be, a futár papírját nyomtasd ki és a dobozra applikáld fel. Futár jön, átadod, kb. egy hét és jön vissza a telefon.
"Kávéház és étterem - A Négy Döglött Patkányhoz - Az úri közönség táncol!"
-
gaucho
tag
válasz
Aksomatic #6966 üzenetére
Ahogy shifty! is írja, mindent úgy csinálj! Az én berepedt kijelző üvegemet viszont 19-én vette át a szervíz, attól a naptól van javítás nyomkövetés, viszont sajnos az előzetes 28-ai visszaszállítás idejét kitolták november 4-re.
Nekem cca. 12 órán belül válaszoltak a javítási kérelmemre.
[ Szerkesztve ]
-
Ma próbáltam egy Huawei Type-C fülest a telefonnal, de nem akar megszólalni. Azt hittem, hogy minden Type-C-s füles kompatibilis minden Type-C-s telefonnal. Vagy valahogy át kellene váltani, hogy ne a jack legyen az "elsődleges kimenet"? Beállításokban és Fejlesztői lehetőségekben nem találtam semmi lehetőséfet rá. Próba szerencse alapon az usb hangátirányítás tiltását és az OTG tárolót is bekapcsoltam, de nem jártam sikerrel.
Köszi ha tudtok segíteni!
-
oba
addikt
Elvileg csak az OTG-t kell bekapcsolni, semmi más beállításhoz nem kell nyúlni. Próbáld meg azt is, hogy ha be van dugva a füles akkor ki/be kapcsolod az OTG-t. Mennie kéne elméletileg. Nekem nincs type c -s fülesem így nem tudom kipróbálni.
-
oba
addikt
[link]
Ezek alapján én azt mondanám, hogy a 6 nem küld ki audiot a type-c porton, mert akkor ez a dongle is kompatibilis lenne vele. 6T-től felfelé használható csak. Valószínűleg ezért nem tudod összehozni sehogy.szerk.: találtam egy ilyet is közben: [link]
Tehát aktív dac-os type-c füles kell neki, azzal menni fog.
[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
aktív tag
Az utóbbi napokban elkezdte változtatni random módon a színhőmérsékletet a kijelzőm, olyan mintha kapcsolgatná az éjszakai módot ki be, attól függetlenül, hogy be vagy ki van kapcsolva a mód
OP6
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az új csúcsmobilon van notch, de nem az a lényeg: villámgyors működést és lényegre törő, mégis funkcióban gazdag szoftvert ígér a gyártó, a vízlepergető ketyere mellé pedig vezetékmentes füles is érkezett.
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- Milyen autót vegyek?
- [Re:] Végre: jövő héten érkezik az EKG és vérnyomásmérő a Galaxy Watchra!
- BestBuy topik
- Xbox One
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- [Re:] Meizu 16th - sweet sixteen
- PlayStation 5
- [Re:] Memória
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Polygence
Város: Budapest