Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Roland0224 #2249 üzenetére

    Nagyon minimális negatívuma van.

    Talán a kijelző ennek sem tökéletes. Legalábbis nekem ez sem homogén. Az alján enyhén világosabb. Illetve valakit zavar a PWM flicker vibrálás. Szerintem a megszokható kategória. Na meg minden AMOLED PWM-es, ugyanis nem lehet analóg módon szépen leszabályozni a pixeleket, mert ronda sávos lesz near black. Persze lehet trükközni, IphoneX-re van olyan hack ami magasan tartja a fényerőt, ahol még nem üt be a PWM, és egyéb értékekkel csökkented a fényerőt.... na de az emberek 90%-a észre sem veszi ezt.

    Másik esetleg a magas peak fényerő. Ami marha jó, lealázza az S9-et is max fényerőben, kipróbáltam... viszont ha az S9-ek is beégnek, akkor ez vajon meddig bírja ilyen fényerővel? Kicsit kételkedek abban, hogy fél évnél tovább bírják... LG OLED TV-m van, és pedig az szűrőzött RGB stack, tehát sokkal kevésbé kéne beégjen, mint itt natív kék subpixellel... de konstans tartalmat az se bírja.

    Plusz talán az ára kicsit magasabb mint pl a Xiaomi Mi8 ugyan ezzel a HW-vel. Cserébe példás az OP supportja meg úgy az egész körítés iszonyú király.

    Tehát nagyon minimális negatívumok ezek... burn int meglátjuk. Remélem bírják azért egy évig az AMOLED-ek, de azért én óvatosan használnám.

Új hozzászólás Aktív témák