Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
akkor vajon miért nem növelik ezek a pöcsfej magyar szolgáltatók a feltöltési sávszélt a vicc kategóriából legalább a mosolygósra?
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Sanyix
őstag
Igen, de minek.
Tudok különbséget tenni, csakhogy még adsl1-nél is rossz vonalnál legalább 2x nagyobb feltöltési sávszél érhető el, kábelen meg...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
bambano
titán
kábelen pedig van csatornánként 10 megabit feltöltési sávszélesség. Ha kiadnál 2 megabitet az ügyfeleknek, 5 ügyfél letérdeltetné az egész rendszert.
Elhiszem, hogy ez téged kevéssé izgat, a szolgáltatót meg a torrent igény izgatja kevéssé...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Sanyix
őstag
nem torrentre kéne, semmi illegálisra...
úpícínél van 1mbit feltöltés, és nem igazán térdelteti le a rendszer.
-
veterán
haver most köttet be digi-t... pont kapta az üzit, hogy már ne keresse a 20/20 MBit-es top csomagot 4500 Ft-ért... ez a csomag már 30/20-as, és 3500 Ft Én azért ülök az egyetemi 100 MBiten... Mellesleg nem tudom elképzelni, hogy nem illegális felhasználásra az ÁTLAGOS igények szerint hova ne lenne elég az 5-6 MBites net, mondjuk 1-2 mbit feltöltéssel...
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
floatr
veterán
válasz Menthirist #7 üzenetére
iptv, videjókonferenc
Tom nem átlagos, de az lesz, mihelyest lesz sávszél -
veterán
ez is felbontás és codecfüggő...... videó konferencián vettem már részt (elég jó minőségben) 4 MBites neten... Persze nem HDTV ment fel-le, de nem is közvetlen igény ez még ma...
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
iptv-re meg szerintem már lenne letöltési irányban sávszél, bár nem tudom mennyit kíván, gondolom 15-20MBitet... feltöltési irányban ennél sincs akkora sávszél igény (konkrétan miért töltene vissza, ha pl nem az interaktív feature-ök miatt...)
-
bambano
titán
mit sírtok, a tegnaptáv most vezet be olyan díjcsomagot, amiben fél giga a forgalom limit. Nem tévedés, fél giga. 21. század, nesze.
-
bambano
titán
Ezt már vagy 500x kitárgyaltuk, de akkor csak most csak neked, utoljára.
Te NEM VAGY ügyfél. Te nem arra a szolgáltatásra fizettél elő, amit igénybe akarsz venni, te egy teljesen más szolgáltatás ügyfele vagy.
Az meg marhaság, hogy azt csinálsz a neteddel, amit jónak látsz. Azt csinálsz a neteddel, amire szerződtél, ellenkező esetben bontsanak veled szerződést. Az internet szolgáltatás nem hmcs-k homokozója.
Szerintem. Meg az érvényes szabályok, törvények, ÁSZF és egyebek szerint is.
-
azbest
félisten
Biztos hogy nem dugul be? Megtaláltam a végét
Egyébként a bedugulás is nagyjából az ilyesztegetős marketing bullshit része.
Az internet nem egy nagy cső, hanem olyan mint a szivacs... igaz vannak gerincek, de ha a csomópontok közé több kereszt irányú összeköttetést csinálnak, akkor nem azon át fog minden forgalom folyni. (mármint hogy nem 1-2 nagy, hanem több kisebb kapcsolat kell)
Ne fa hanem háló felépítésű legyen. -
Sanyix
őstag
+ remote desktop
kész öröm a 256kbit-es feltöltési sebességű otthoni gépemet rd-zni, tiszta diavetítés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- IFA 2024: Több új okosotthonos eszközt is hozott az Aquara
- Drón topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen