Hirdetés

Keresés
 • Zefír

  őstag

  Na akkor ilyenkor kívánom, hogy ne terjedjen el a G+...
  Ha annak is kérik a jelszavát az már azért tényleg durva lenne, hiszen a google fiokomban van mindenem, dokumentumaim, képeim, telefonszámaim, emailjeim, hivatalos és nem hivatalosak egyaránt.
  De ha ehhez van joga egy cégnek, hogy a fb jelszót követelje, akkor G+ ra is kiterjedhet?

  Még a végén tényleg nyitok egy kocsmát.. annak mindig van forgalma, és legalább én leszek a főnök...

  Szerk: 3al elöttemi postra.:
  Ez hülyeség, mármint tudom, hogy van ilyen, de például én szerintem egy közösségi ember vagyok, sok ismerősöm van.. Mégsem vagyok fent se twitteren, se fbon, se iwiwen, se myvipen.. sőt myspacensem.

  G+om van, de ott is van kemény 2 postom, és egy profilképem.

  Nem szeretem ha mindenféle adatokat gyűjtenek rólam, és én könnyen átesek a ló túloldalára, és unalmamban mindent kipostolok.. ( Suli hatása) Én úgy döntöttem, hogy nem vállalom ezt fel, hogy nem lehet az adaaimat eltávolítani.. ha még a fbról vagy az adott oldalról el is távolítom a 3rd party siteokról nem lehet...( mondjuk van valami féléves, éves kifutási idő, és tölrik az adatokat asszem)
  Én ezért nem vagyok fent ezeken aszarokon, nem azért mert nem tudok csapatban dolgozni, nincs közösségi életem.. Csak van bennem egy kis paranoia, egy kis távolságtartás.. És elvárom, hogy ne pofátlankodjon be senki nem kívánatos az életembe.. ( így is elég szenny van rólam a neten, persze én tettem fel... semmi értelmük, de a késöbbiekben kínos szituba tudnak majd hozni..)

  [ Szerkesztve ]

 • Zefír

  őstag

  Mivel a g+ az a google egyik szolgáltatása, nem közösségi oldalra specializálódtak, csak van egy ilyen lehetőségük is. És ha elkérik g+ jelszódat, akkor minden máshoz hozzáférnek, még azokhoz a regekhez is, amiket arra az emailre csináltál, ( pl ph, így beleláthatnak az üzeleteléseidbe is)

  Míg a facsebuk csak egy közösségi site, ami a mi szemetünkből él meg. Nincs nagy különbség, csak prioritás beli eltérés van a 2 szolgálltató közt.

  De mondjuk ez a hír tuti, hogy kacsa.. legalábbis el lett túlozva..
  Arra meg törvény van, hogy bírósági végzés nélkül nem kutathatja át a lakásodat semilyen szervezet, SŐT csak rendőrnek vagy köteles oda adni az irataidat.. innentől fogva fölösleges az egészen parázni..
  Csak 1 dolog miatt nem tehetsz ellene.. nem tudod bebizonyítani, hogy nyomást gyakorolt rád a cég, azért, hogy megadd a jelszavad.
  Ezt csak zárójelben. Ha egy cég leakar nyomozni, megteszi... a céges gépeidet akkor monitorozzák amikor akarják. 1szer tuti, hogy belépsz valami magán fiokba, és akkor mindent a kezükbe adtál. Persze aki paranoiás, vagy előrelátó... az ezekre oda figyel, én pl suliban semmimre nem lépek be, de még a netet sem használom, csak mobilról.