Hirdetés

Keresés
 • Zefír

  őstag

  Mivel a g+ az a google egyik szolgáltatása, nem közösségi oldalra specializálódtak, csak van egy ilyen lehetőségük is. És ha elkérik g+ jelszódat, akkor minden máshoz hozzáférnek, még azokhoz a regekhez is, amiket arra az emailre csináltál, ( pl ph, így beleláthatnak az üzeleteléseidbe is)

  Míg a facsebuk csak egy közösségi site, ami a mi szemetünkből él meg. Nincs nagy különbség, csak prioritás beli eltérés van a 2 szolgálltató közt.

  De mondjuk ez a hír tuti, hogy kacsa.. legalábbis el lett túlozva..
  Arra meg törvény van, hogy bírósági végzés nélkül nem kutathatja át a lakásodat semilyen szervezet, SŐT csak rendőrnek vagy köteles oda adni az irataidat.. innentől fogva fölösleges az egészen parázni..
  Csak 1 dolog miatt nem tehetsz ellene.. nem tudod bebizonyítani, hogy nyomást gyakorolt rád a cég, azért, hogy megadd a jelszavad.
  Ezt csak zárójelben. Ha egy cég leakar nyomozni, megteszi... a céges gépeidet akkor monitorozzák amikor akarják. 1szer tuti, hogy belépsz valami magán fiokba, és akkor mindent a kezükbe adtál. Persze aki paranoiás, vagy előrelátó... az ezekre oda figyel, én pl suliban semmimre nem lépek be, de még a netet sem használom, csak mobilról.