Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • schawo

  titán

  válasz Robert_F #50 üzenetére

  A bitcoin egy valuta, önállóan nincs értéke. Csak nehány millió ember hite van mögötte, amíg ezek az emberek pénzt és árut adnak bitcoinért, addig annak van értéke. Ha ez elmúlik, akkor semmit nem fog érni a bitcoin.

  Márpedig ez pont így van. És így van ez az összes pénznemmel. A venezuelai bolivár pár éve még rendes pénz volt, ahogy Venezuela egy rendes ország. Ismerősöm volt ott 5 éve, és áradozott, hogy a világ legjobb helye, és hogy azon filózik, hogy odaköltözik a helyi magyar közösségbe. Szerencsére nem tette. Én mondtam neki, hogy egy zsebdiktátor mindig rohadt veszélyes (erre nesze neked Magyarország). Most meg egy kanyi vasat se adnék egy zsák bolivárért sem. A külső és belső hit is elszállt a bolivár mögül. Ugyanígy Szíria is megszívta, és vele a szír font. Volt szír fontod? Egy fityiszt se ér. Ha 3 év múlva nálunk őrül meg jobban a vezetés, mint amennyire most buggyntak, akkor a forint lesz értéktelen, és mindenki áldani fogja a BTC-jét. A BTC-t lenullázni sokkal bonyolultabb, mert csak az internethez kötődik konkrétan, belső ok nem nyírhatja ki, csak külső. Közvetlenül csak az internet halála nyírhatja ki.

  [ Szerkesztve ]

  SoftDirect - Windows és Office licencek | evDirect - villanyautós gyorstöltők

 • Nilnarunion

  tag

  válasz Robert_F #50 üzenetére

  Ne haragudj, de a hozzászólásodból semmi más nem sugárzik csak a tudatlanság.
  A vak hit abban, hogy a hagyományos fiskális rendszerek csak hibásak, elavultak lehetnek.
  Szerintem kezdetnek vegyél elő egy közgazdaságtan könyvet és gondold át objektíven a dolgokat, mert így befektetni életveszélyes.

  Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés