Hirdetés

 • Kapanyél

  őstag

  Ebben mindig az a szép, hogy a listaár az minden akciós árnak a duplája, triplája, stb. Lásd mobilok szolgáltatói listaára. Kötbérezés esetén ki lehessen számlázni és "jogosan" követelni a 100eFt-os készüléket, amit akciósan 115e-ért adtak (részletre), 289e-ért. :)

  bambano:
  Pár éve kértem ajánlatot az UPC-től (is) hálózatfejlesztésre. Az ügyfélszolgálaton túl nem jutott el a levelem, pedig céges volt. Egyszerűen nem tudtak mit kezdeni azzal, hogy valaki kifizetné, hogy az utca túloldaláról, ahol 1Gbps netet adnak, hozzák át hozzánk is a szolgáltatást. (két utcában nincs semmi, de annyira, hogy a Telekom is visszamondja a megrendelést az 5Mbps ADSL-re!). Leírtam, hogy a két utcában javarészt vállalkozók laknak, mindenki előfizetne, ennek ellenére vállaljuk a kiépítés költségeit teljes mértékben, ha adnak rá egy árajánlatot. (nagyjából 1MFt-nyira taksált beruházás "piaci" árát, azaz 2-3MFt-ot is megérne nekünk, vagyunk rá 30-an, akik összedobnánk). Hátő... izé... ott nem terveztünk bővítést... a szokásos szar duma. És képtelen volt a fogyatékos retardált szabályzatból működő nyomorék ügyfélszolga átirányítani a levelem bárhová, ahol elindulna az ügy. Digi, Telekom detto.
  Hát ott rohadjanak meg, azóta van 4G és erre épülő szolgáltatók. Igaz, 15eFt/hó egy korlátlan csomag bérelt 4G hálózaton, de 130Mbps meg van simán. És a HelloData is bekopogott azóta.. felőlem éhen dögölhetnek a kábeles jólétprostik.