Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • DarkByte

  addikt

  Mi a fenét kell augusztusig várni? :F Miért ülnek ilyen dolgokon hónapokig? Egyik helyi induló kistérségi FM rádió munkálataiba belelátok és ott is egy egyszerűnek tűnő frekvencia engedélyel 3 hónap ment el. :(

  Olvastam állásfoglalást ha jól emlékszem az NHH részéről a digitális átállásról és elég jó esélyei vannak hogy AVC-s DVB-T és DAB+ os digitális rádiót fognak kiépíteni (az utóbbi ugye azt jelenti hogy AAC és AAC+ sugárzású adók is lehetnek ami végett legalább egy tucat rádió adó kerülhet az országos mux-ra). Vajon mikor dől el hogy mely műsorszolgáltatók kerülnek az országos mux-okba. Illetve azt is hallottam hogy az Magyar Televízió állítólag már idén áttér HD formátumra, vajon ezt DVB-T esetén is lehet-e majd fogni (egyébként nagyon érdekes, de a közszolgálati TVk és rádiók nagyon komolyan irányt váltottak és egyre igényesebb igényesebbek modern megközelítésben, az MR2 Petőfi például nálam letaszított szinte minden másik rádióadót)

  #1: várom én is, bár pár hete volt lehetőségem betekinteni az egyik műholdas DVB-S szolgáltató szinkronizált kínálatába, és ha hasonló dolgok lesznek (márpedig más nincs) akkor lehet én annyira nem vagyok érdekelt a dologban.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák