Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • BonFire

  veterán

  válasz Fooler89 #12 üzenetére

  "Én megtanultam eddig életem alatt, hogy azt amit biztonságosan akarunk eltárolni, azt legalább két egymástól független helyen kell tárolni."

  Ja, és lehetőleg az egyik példányt anyósomnál tárolni, ő meg az övét énnálam, mert megesik olykor, hogy a ház is leég, és akkor oda mindkét mentés egyszerre. De lehet földrengés vagy árvíz, ami mind az anyósom, mind az én házamat elviszi, és akkor már odavan mind.

  Megoldás lehetne, hogy két különböző országban, még jobb, ha más-más földrészen tároljuk a biztonsági mentéseket, ugye ha az egyikre ledobnak néhány nukleáris bombát, azért még a másik helyről vissza tudjuk szerezni a nélkülözhetetlen levelezéseinket. :C

  Nem tudom elképzelni, mi lehet olyan fontos egy levelezésben, hogy arra a jövőben bármikor szükség lehet. Régen én is gyűjtögettem a hsz-ek értesítőit, ami egy oldalról jött, aztán mikor már nagyon sok volt belőle, akkor mindet kikukáztam, és azóta sem tartok meg egyet sem. Ugyanígy voltam a saját blogommal. A hsz értesítőket mindig megtartottam, mígnem majdnem kinőtték a Gmail fiókot. Ezeket is száműztem, és többé már nem hagyom még a felhőben sem, nemhogy én akár egy MB-ot is rááldozzak bármilyen adathordozón.

  Legtöbbször amikor valami katasztrófa történik, és az ember elveszíti egy csomó "értékes" holmiját, később hamar rádöbben, hogy a nagy részükre egyáltalán nincs is szüksége. Csak valamiért nehezen válik meg tőlük. Szentimentalizmus.

  A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés