Nem meglepő az LTE térnyerése, elvégre sokkal könnyebb tömegeket elérni vele mint 3Gn.
"War doesn't determine who's right - only who's left." Bertrand Russell
Nem meglepő az LTE térnyerése, elvégre sokkal könnyebb tömegeket elérni vele mint 3Gn.
"War doesn't determine who's right - only who's left." Bertrand Russell
Ha megnézed részletesen (vagy az apróbetűs részt), akkor ez nem a mobilnet forgalom önmagában, hanem feltételként szerepel benne legalább 1000 perc beszélgetés is. Anélkül a magyar operátorok is 10-50-100 GB értékkel vannak benne.
Én látom, de ott a lényeg, hogy anélkül. persze az lehet már kicsit más téma
"Ez elsősorban abból adódik, hogy nagyon hasonlóak a terjedési feltételei ennek a sávnak, mint a 900 MHz-es GSM-nek és 3G-nek, magyarán a legtöbb esetben nincs szükség új bázisállomások építésére, hanem a meglévő tornyokra fel lehet tenni a B20-as átjátszókat, ami nyilván sokkal olcsóbb buli, mint nekivágni újakat felhúzni."
https://mobilarena.hu/teszt/4g_lte_800mhz_b20_band20_frekvencia_magyarorszag/b20_800_mhz_lte.html
Amit birtokolsz, az birtokba vesz.
(#6) attila9988
Ott tartottam hogy "gymillió nő...", aztán rövid szünet. Újraolvasás...
„Csak a kis titkokat kell rejtegetni, a nagyok titokban maradásának biztosítéka a köznép hitetlensége” (Marschall McLuhon)
Eddig 200MB-osom volt, az semmire sem elég, ezért 1 GB-ra váltottam, de lehet, hogy 2 GB is lesz az év végéig. Rákaptam a mobilnetre.
A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.
2-4-10 GB ugrást csináltam fél év alatt. 2 GB semmire nem elég, hónap közepén elfogyott böngészéssel. A 4 már elég volt egy hónapra szűkösen. 10 azért lett, hogy nyaraláson az Asszony is tudja használni. Ez azaz adatmennyiség amivel már abszolút nem használok nyílt wifi hálózatokat. Jobb ez így.
Melyik szolgáltatónál vagy és mennyibe kerül?
A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.
Ez a grafika semmit nem jelent a mobilnet árakra nézve. Ott a Hello Data, 20€-ért ad korlátlan LTE-t. De szar is nekünk És nincs benne beszédperc, sok embernek nem is kell.
Eladó Voigtlander 15mm f4.5 (L39): https://hardverapro.hu/tag/sheratan