Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
"a digitális képrögzítő eszközök lehetőségeitől megrészegült felhasználók" - ez jó!
-
Black Dragon
addikt
Pózerkodik már mindenki.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Black Dragon #2 üzenetére
Ja, kurvanagy pózerkodás Szilveszterkor fényképezni. Hogy nem rohad le a pofájáról a bőr a sok exhibicionista parasztnak
Sectumsempra - For Enemies
-
Csak én hányok ettől a facebooktól meg a többi ilyen oldaltól?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Morden24
nagyúr
Hát nemtom.
Igazából erről mindig az volt az elképzelésem, hogy lehet ilyesmit elég sokféleképpen használni. Sosem értettem a nagy ellenszenvetNa ja, nekem is nyafogott már ismerős (pechemre rokon), hogy minden hülye ezt meg azt ír neki, meg post-ol a wallra meg egyebek. Erre a megoldás az, hogy nem kell minden hülyét felvenni, de hát ehhez a Forrest Gump-énál magasabb IQ-t kéne növeszteni, az meg azért kihívás, tudom én
[ Szerkesztve ]
-
Black Dragon
addikt
De az a legnagyobb gondom, hogy ha le is fényképeznek, az maradjon barátok között, mert abból lesznek az országos pletykák, hogy juj jaj mit csináltál te ott akkor azzal.... Nem kell felrakni ilyen fasza helyekre, inkább maradjon haverok között, mert ők úgy is ismernek, és ők értik is miről van szó. ennyi. A facebook az az oldal, ahol a f@szodat méregeted egymás ellen. Ki tud jobban pózolni egy kuka mellett és stb.. Egyszerűen akkora faszág, hogy hihetetlen.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Black Dragon #8 üzenetére
Barátok között marad, csak be kell állítani a privacyben.
-
Black Dragon
addikt
válasz
WonderCSabo #9 üzenetére
Várj, azért az nem mindegy. Mert ahogy bejelöltek, és te visszaigazoltad, ő már a barátod(pedig lehet ő a leghülyébb haverod haverja...) és onnantól kezdve már ő is írhat bármit. De igen, most jön elő az, hogy akkor ne jelöld vissza. Nah ja, de ha tételezzük föl egy suliban vagy, egy elég nagy suliban, akkor ott ugye ergo sok gyerek is van. Mindenki ismer kb mindenkit a környező osztályokból, és ugye újabban az a divat, hogy jelölj be mindenkit, hogy minél több ismerősöd legyen, mert ettől növekszik a bréd. De ha visszautasítod a barátkérőjét, akkor konkrétan letámadnak, hogy miért nem jelöltél vissza stb stb.. Ezért vagyok én úgy vele, hogy visszajelölöm azokat akiket már láttam, és leszarom mit írnak.
Bár nem szoktad semmit sem írkálni szerencséjükre.
-
Akkor megnyugodtam...
(#7) Morden24:Lehet persze, én is fent voltam 2-őn. De mikor belépsz, és azt látod, hogy lehet megejgyzést írni, és a sok hülye, aki órákat lóg ezen a sz..on ki is írja épp mit csinál. Meg ilyen funkció meg olyan stb.stb. Elegem lett belőle. Töröltem magam és aki meg akar keresni, az meg is fog. Ezektől a pózeres csajoktól és pasiktól!! Úristen, hát kivagyok tőlük... Rendesen szánalmas mindenki aki így fényképezi le magát..
Biztos bennem van a hiba, meg öregszem, de nekem ez már sok..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Black Dragon #11 üzenetére
Én csak azokat igazolom vissza, akiket ismerek. És csak olyan képet osztok meg, amit bmikor felvállalhatok
-
EmberXY
addikt
"minden hülye ezt meg azt ír neki, meg post-ol a wallra meg egyebek. Erre a megoldás az, hogy nem kell minden hülyét felvenni"
Az a gond, hogy az üzenőfalat szinte mindenki használja, meg mindenféle baromságot már egyre többen használnak, amikor én is regisztrálva voltam, tapasztaltam... A "minden hülyéről" meg annyit, hogy az ember nem válogathatja meg a családtagjait, rokonait, ha ők is ezt teszik, mit lehet tenni? Előfordult, hogy a hugom írt nekem egy üzenetet, és egy kukkot nem értettem belőle, mert tele volt olyan rövidítésekkel meg szmájlikkal, amiktől falra mászik az ember, viszont aki éjjel-nappal msn-ezik meg fészbúkozik, az tökéletesen megérti..
Akármikor megláttam az üzenőfalat, csak ezt láttam..
Inkább töröltem magam...Up the Irons!
-
Morden24
nagyúr
Te, én megválogatom. Pl. letiltom a picsába. Egyáltalán nem érdekel, hogy rokon, ismerős, vagy kollega. De jobbat mondok: iwiw esetén még régen elkövettem azt a hibát, hogy ha valaki bejelölt (pl. egy darab tetves házibuli miatt), akkor előfordult, hogy jóindulatúan visszaigazolom. Most már ezt sem teszem meg, megy az elutasítás, oszt' annyi.
Az üzenetek meg olyanok, a wall-al együtt, hogy ha nem lógsz rajta egész nap, nem zavar, hogy sok hülye sok hülyeséget ír
Én hasznosnak és jónak tartom, csak ésszel kell használni, és lehetőleg olyan ismerősökkel kell bírni, akik szintén nem faszok. Ja, meg át kell nézni a privacy beállításokat, és akkor no para.
(#8) Black Dragon: Nézd, ha neked olyan ismerőseid vannak, akik a faszukat méregetik egymás ellen, akkor szánalmas az ismeretségi köröd, és nem a Facebookon kéne változtatni, hanem ezen.
Ha nem felelnek meg neked ezek az emberek, nem kell őket visszaigazolni. Ha meg ezek a legjobb komáid, akkor ne panaszkodjAz a baj, hogy egy csomó ember kötelezőnek érzi a jelölgetést meg a visszaigazolást. Nem az, ahogyan a telefonszámcsere, emailcsere sem az. Ez is csak egy kommunikációs csatorna, amin megválogatom, hogy kivel veszem fel a kapcsolatot. Pont.
[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
Nekem valahogy összességében nem jött be se ez, se az iwiw...
A kezdőlapon is csak azt láttam, hogy ki kivel mikor miért mit mennyiért csinált, én úgy gondolom, hogy ennyire azért nem osztanék meg semmit, és pláne soha nem érdekelt, hogy mások mit csinálnak, mik a pletykák, stb....
Szeretem megválogatni, hogy milyen hülyeséget zúdítok magamra...Up the Irons!
-
Black Dragon
addikt
-
Morden24
nagyúr
Az iwiw igazából nekem sem jött be soha, egy szarul működő, ronda katyvasz volt az én véleményem szerint. Ezt nagyon jól jellemezte, hogy kvázi soha, senki semmire nem használta ismeretségi körön belül, ellenben Facebookon tényleg sokszor megy szervezgetés.
Sok embernek az onlány tárhelyek, mint pl. a Live, a jogosultságok, a meghívók kezelése bonyolult, vagy felesleges, de közben szívesen feltölt pár fotót, amikor éppen külföldön van. Egyre több az okosteló, pikk-pakk feltölt teszem azt pár utazásos fotót, aztán jókat derül, hogy mi itthonról mit kommentelünk alá. Szerintem ez klassz dolog, legalábbis semmi rossz nincsen benne.Én is szeretem megválogatni. Bevallom, nincsenek fent 14 éves lányok a Facebook ismerőseim között, de hogy valós példát mondjak, van olyan ismerősöm, aki folyamatosan tolta a "politikai hirdetéseit" a Wall-ra. Egy ideig tűrtem, aztán egy rosszabb pillanatomban kapott egy "hide all"-t.
Szóval na, végeredményben még mindig azt mondom: lehet az ilyet jól (számodra megfelelően) használni, és akkor szeretni fogod. Ha meg nem, akkor nem.
Ha meg annyira ellenszenves valakinek az egész neten kommentelgetős, infómegosztós akármi, akkor nem kell felregisztrálni rá.
Amennyiben meg tényleg az ismerősök miatt utálja meg valaki a Facebookot, ott sokkal-sokkal nagyobb gond van, mint maga a FB(#17) Black Dragon: Ez nem a Facebookon folyik, hanem egyes embereknél folyik. Ez most kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy az interneten csak a love.hu, a myvip meg a fiúk lánynéven folytatott chatelése menne. Hol a rákba érdekel engem, hogy egyes emberek ezt meg azt postolnak a Facebookon, vagy bárhol máshol? Hát sehol. Engem azok az emberek érdekelnek, akiket felveszek ismerősnek.
[ Szerkesztve ]
-
gabor85
őstag
Én adatlapomra kiírtam, hogy csak a belső körnek van fenntartva a fb, a többieknek ott az iwiw. Akinek nem tetszik, IJ.
Nekem iwiw volt olyan hogy arcba jött mindenki, köbméternyi f@szság jött privátban (mazochizmusból nem lett letiltva pár feladó), ellenben most fb egy olyan hely ahova öröm benézni
köszönhetően a válogatásnak...
Képfeltöltéshez meg HTC Sense a legjobb
-
Morden24
nagyúr
Van. Ha valakinek a kommentjére nyomsz egy X-et, ott kiírja, hogy hide vagy hide all, meg report as spam.
Lehet régen nézted, mert ez asszem nem alapban volt, hanem később került be, bár már nem tegnap
Egyébként a törlés is egy jó megoldás, ha rájössz, hogy túl nagy fasz(#21) gabor85: Ja, az más
Én amikor utoljára néztem WinMo-n, a Facebook app még nem volt egy túl jó valami, Sense-t meg nem nagyon használtam. Viszont ahogy észrevettem, már mindenre meg van remekül oldva ez a feltöltős dolog[ Szerkesztve ]
-
EmberXY
addikt
Hát ahogy levezetted a dolgot, lehet, hogy igazad van..
Egye fene, regisztrálok megint, aztán beállítom rendesen a dolgokat, de ha ugyanúgy dől a moslék, akkor végérvényesen lemondok róla...
Nem fogok senkit bejelölni, megvárom, hogy betaláljanak, akik akarnak, ezzel is késleltetem a hülyeséget...Up the Irons!
-
JetiRulez
őstag
könnyebbé, egyszerűbbé tették a képfeltöltést és megosztást
Mostmár biztosan velem van a baj. Fél órát tököltem múltkor a képkezelő szolgáltatással, mert semmi nem volt egyértelmű. Arcképcsere menüpont, képek törlése, stb. Ezeket nagyon elrejtették.
Nem csoda, hogy nem ez az elsődleges közösségi oldal számomra."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
-
Sweet Lou 6
addikt
Ha a társadalom szennyére vagyok kíváncsi, akkor felmegyek Facebookra.
Amúgy nem szokásom a wall végigolvasgatása, az oldalt csak információ/üzenet továbbításra használom. Az pedig régi alapszabály, hogy az ilyen közösségi oldalakra csak olyan képet tegyél fel magadról, amit bármikor vállalsz. Minden más szvsz inkább e-mail. Privát fényképet meg ne csináljon akárki rólad, s nincs gond.[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
gabor85
őstag
Több mint egy hónapja jött frissítés hozzá, Marketen. Egészen addig egy tetves ócska használhatatlan bughalmaz volt, ami csak akkor volt hajlandó működni, ha újra és újra bejelentkeztél, ergó loginnevet/jelszót elmenteni totál értelmetlen volt. Aztán hiába voltogattál a kapcsolatok között (wifi és mobilnet), ugyanúgy nem ment.
Most 1.4 van fent és 2010.11.24.-i verzió.
Lekopogom, most amire használom, arra jó.Egyébként elkanyarodva: kikapcsolt Sense nélküli WM6.5 addig se bírta akkuval, mint bekapcsolttal. Érdekes. Dia2-őn dettó.
-
JetiRulez
őstag
-
Atikusz
senior tag
válasz
JetiRulez #29 üzenetére
jó ebben nincs is semmi baj, csak attól, h vki nem talál vmit, meg nem tudja mi hol van, nem azt jelenti, h sz@r a facebook.
az előző hozzászólásokhoz meg csak annyit: aki meg nem tudja kezelni a privacy settings-et, akkor azt csak sajnálni tudom, nekem nincsenek felesleges információk a Wall-omon, én mindig csak azt látom amire kíváncsi vagyok, és attól akire kíváncsi vagyok. nálam nincsenek feles "phrases" kvízek meg "csillámpóni" alkalmazások meg felkérések, és sztem nem kell elmondanom, hogy miért. nem beszélve arról, hogy nekem minden ismerősöm kategóriába (akár többe is) van sorolva, és ha arra a kategóriára érvényes adatvédelmi beállítás van beállítva, akkor ő nem fog minden információt látni rólam, mint pl. akik a barát kategóriában vannak..
[ Szerkesztve ]
-
JetiRulez
őstag
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy trágya. Csak nem az Én gondolkodásmódomhoz tervezték. Így néha gondot jelent a használata.
Én azért vagyok fent Facebookon, hogy inkább ott csökkentsem a színvonalat, mintsem Logout-on. Mert ugye a feltűnési viszketegség nem szűnik egy ilyen visszafogott srácnál sem.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Atikusz
senior tag
válasz
JetiRulez #31 üzenetére
nem is rád értettem, hanem azokra akik úgy általában fosozzák a facebookot. azért, ha megkérdezném, h hány embernek vannak kategorizálva az ismerősei, és az adatvédelmi beállításai megfelelően beállítva, sztem nem sokan jelentkeznének.
nálam így néz ki az ismerőseim kategorizálása:
-
JetiRulez
őstag
Én nem kategorizáltam a 28 ismerősömet, meg nincs mi olyat megosztanom, ami valakit máshogy érintene.
Más meg talán ezért anyázik és még csak körül se néz a beállításokban."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Morden24
nagyúr
Én az 1.2 előtti ill. az 1.2-es verziót használtam, utóbbi már valamire használható is volt, bár ezen dolgok listája meglepően rövid volt. Dia2-őn szintén
Már tervezem a visszatérést WP7-re, de az csak akkor lesz, amikor jön egy ütős hardver és egy csinos készülékház. Tehát nem ma, sajnosSectumsempra - For Enemies
-
vans?
őstag
"temporary ban" - szep.
En nagyon keves embert jelolok vissza (van max. 170 ismerosom), viszont meg ezekbol is hide-olok igencsak sokat.
Igy azert elheto a cucc, nem kell neznem az ostoba app-okat, meg a 'kimentem szarni majd jovok'-posztokat sem. A kepfeltoltessel sincs bajom, letiltom, igy csak az ismerosok lathatjak, ennyi.
hábm bábm
-
feka007
nagyúr
Tököm kivan az összes ilyen oldallal már.. Már lassan mindenki azért él, hogy fb-zzen.
Mondjuk az jó, hogy a myvipet kicsinálta, annál azért normálisabb oldal, legalább nemzetközi, nem akadok állandóan bele vmelyik Rajmundba vagy épp a transzvi buzcsyzabcsykba[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
Engem csak az zavar, hogy az FB már mindenhol "alap". Egy reklámon, plakáton már nem a saját weboldalt menő megadni, hanem a Faszbuk rajongói oldalt, ha fotók készültek haveri körbe röpülnek fel az oldalra, egy telefon mit sem ér FB alkalmazás nélkül, a következő sörözést FB-on dumáljuk le (csak ezért az egyért éri meg használni).
Sebaj, ahogy mondták, tudni kell, hogy mire használd és mennyit, akkor nem jönnek a "Úristen soha nem regisztrálok" meg "Eztaszart mindenki nyomja a hülyeségeket a falára" kommentek.
Új hozzászólás Aktív témák
it A médiatartalmak könnyű megosztása a közösségi oldal egyik legnagyobb vonzereje.
- Hivatalosan is elstartoltak az AMD Instinct MI300-as fejlesztései
- Külpolitika
- Androidos tablet topic
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Diablo IV
- Milyen egeret válasszak?
- Fél év múlva jöhet a Windows 12?
- Az EU szerint tombol a nőgyűlölet az interneten
- További aktív témák...
- Apple iPad 10.9 2022 256GB 2024. 03.04. Apple garancia
- AKKOGEAR Black & Silver 5075B Plus ISO
- GAMER félgép - ASUS TUF B450 + AMD RYZEN 5 5600 + G.Skill 2x8GB DDR4 3200MHz + Freezer 33 eSports
- Playstation 5 + PSVR2 / 2 Konti plusz töltő dokk. Garanciások
- i7 GAMER PC! Számítógép Játékra! i7-6700 / RX 6600 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest