Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
"Ha nem is tűnik akkora áttörésnek, mint a Wii..."
ennél nagyobb marhaságot nem is tudom lehetett e volna írni kezdésnek[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
biztosan remekül fogy (ahogy a wii is), de valahogy inkább a hideg ráz ki, ha ilyen játékirányításra gondolok, egyáltalán nem kelt birtoklási vágyat (ahogy a wii sem). remélem azért a hagyományosabb megoldásokat nem szorítja ki belátható időn belül.
amúgy a technológia nem rossz, érdekes dolgokat lehet vele művelni. nem régen olvastam, hogy meghirdettek egy versenyt, hogy ki tudja a legjobb/legkreatívabb alkalmazást kitalálni rá (linux alatt). -
oO7
őstag
Sajnos sokaknak kérdéses, és még mindig sokan vannak akik a Move -ban / Wii -ben több fantáziát látnak mint a Kinect -ben, és akárhogy is olvasom nekem erről a mondatról még csak véletlenül sem a piaci áttörés jut eszembe...
dajkopali: bocsi, akkor félreértelmeztem... nekem az a mondat, hogy általánosságban beszélsz valamiféle áttörésről és nem azt mondod, hogy pl "Nem hozott akkora sikert, mint amekkora anno a Wii -nek volt" vagy ilyesmi... szóval félrevezető, bulvárbevezetés, flame keltés... SZERINTEM
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Valóban szerencsésebb lett volna "piaci sikerek"-et, vagy egyebet írni, de szerintem így is jól átjött.
Igazából ha játékról, szórakozásról van szó, akkor szerintem semmi gond nincsen azzal, hogy valaki ebben, valaki meg abban lát több fantáziát. Ha viszont tágabb értelmezésről van szó (tehát nem csak arról, hogy "hogy fogok így a COD15-ben lőni vazze"), akkor nyilvánvaló, hogy a Kinectben vannak lehetőségek, a többi viszont semmi extra, nem lesz több, mint amennyi most.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
hemaka
nagyúr
Gondolom az USA-ban veszik ennyire...
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Morden24
nagyúr
Itthon is folyamatosan hiánycikk. De nyilván az USA teszi ki a legnagyobb részt tekintve, hogy a legnagyobb piac, és ott nyitott a Kinect, egy héttel mindenki más előtt, és mint látható, itt egy hét is nagyon sokat számít (ugye az egész Kinect még nem egészen 4 hete jelent meg).
Sectumsempra - For Enemies
-
Armagedown
őstag
elég furcsa látvány az ugrabugráló ember a TV előtt , nincs ebben semmi érdekes.
De majd meglátjatok a legközelebbi cikket : perelik a Kinect miatt a MSt , mert szétverte a TVjét“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
pzstm
titán
válasz Armagedown #9 üzenetére
USA-ban már rúgtak be TV-t, csakhogy 5 helyen le van írva és a Kinect is figyelmeztet mit lehet mit nem....(arról nem is beszélve, hogy 1m-nél már nem is érzékel is vinynog, hogy menj hátrébb.....)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
dezz
nagyúr
"Habár szakértők szerint még van mit javítani az „ugrálós” megoldáson"
Amit majd csak egy következő generációs Xbox-szal tudnak majd megvalósítani, mert hogy a gép procija számol mindent, és így is érvágás a dolog számítási kapacitás szempontjából. Magyarán, nincs erre fölös kapacitás.
Kérdés, mikor jönnek rá az emberek, hogy közel sem annyira tökéletes, mint amilyennek be lett állítva? Vagy hogy eleve nem optimális sokmindenhez. Addig is eladja a hype, de mi lesz utána?
-
dezz
nagyúr
válasz #25954560 #15 üzenetére
A tervező cég(*) eredetileg úgy csinálta, de költségcsökkentés gyanánt a MS áttervezte procimentesre. Nem valószínű, hogy visszaállnának -- főleg, hogy úgy sem volt tökéletes --, legalábbis nem azonos áron.
* Eredetileg külső cég tervezte, akik először a Nintendónak [tényleg így kell ragozni, hosszú ó-val ] akarták eladni, de azoknak végül nem kellett a túl nagy lag miatt (pedig akkor még saját célprocija is volt). Ebből is látható, hogy a MS inkább a hype-ra ment, tehát hogy mekkora felhajtást lehet csinálni, hogy ez milyen nagyon forradalmi dolog, stb. -- hogy mennyire lehet vele valójában játszani, az másodlagos...
-
julius666
addikt
hogy mennyire lehet vele valójában játszani, az másodlagos...
a lag nem mindenhol feltétlenül akkora probléma. Amikor autókázni vagy más hasonló irányításspecifikus dolgot kell csinálni nyilván, de táncproginál, fittneszproginál nem biztos. Márpedig szvsz ezekben fog nagyot durrantani a kinect.
-
tocsa
senior tag
Kiraly felhasznalasa a Wii Remote-nak, ha van egy projektorod is:
http://www.youtube.com/watch?v=5s5EvhHy7eQ
Keszits milliokat ero digitalis rajztablat fillerekbol!Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
Ami engem meghokkent a Kinect-ben, hogy ellentetben a Microsoft utobbi jo par evben tapasztalt nyitottabba valasaval, az API-ja zart. Nem is csak meghokkent, hanem elszomorit. Ezt hogyan gondoltak?
http://forums.create.msdn.com/forums/p/66735/408022.aspxAcer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
Jatszottam karacsony elott a Kinect-el es baromi jo! Raadasul egy szorakozo helyen probaltuk ki, ahol a vilagitasi korulmenyek eleg gyatrak voltak. Tudom-tudom: infra is van benne illetve multi-modal modon rakja ossze az informaciokat, de akkor is megdobbento, amik konfiguracional latod, hogy erzekeli hol vannak a nagyobb izuleteid, vegtagjaid, stb. A labda elkapos jatek eleg jol ment, viszont a tancos jateknal mar kicsit magunkra kellett iranyitani par lampat, mert sok gesztushoz tenyleg kellett neki a lathato tartomanyban is jobb vetel. Meg igy is gyenge volt a vilagitas, de ennek ellenere jol elboldogult.
Mivel en Nintendo Wii-t is csak kb ketszer vettem a kezembe rovidebb ideig, ezert nekem az elmeny elegge "utos" volt.
Kar, hogy nincs idom jatekra, de nyugdijas koromra tuti veszek egyet. Bar addigra meg mar lehet, hogy gondolatolvasos kontrollerek lesznek (mar ma is van par ilyen kezdemenyezes).Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- eBay
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Debian GNU/Linux
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest