Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • FlekkeN

  aktív tag

  Van egy rokonom és családja. Van 3 gyermeke akik 10, 5 és 3 évesek. A 10 éves gyerek okos telefonon szokott játszani. Angry Birds és a fajtái. Az 5 éves gyerek is képes kezelni de nem igazán érdekli viszont játszanak(5 és 10 éves) az interneten egy Myfreezoo nevű játékkal.
  Ez a játék a Farmville állatkertes változata, talán bonyolultabb valamivel. Gyűjtögeted az állatokat eteted őket, gondozod, karámot és büféket építesz. Az állatokhoz kell valami pénzt is. Tulajdonképpen ez is időnyelő és úgy is foglalkoznak vele, felkelnek megnézik az állatkertet. Sajnos a szülők nem igazán értenek a géphez szóval ez ki tudja, hogy fog alakulni.
  Az 5 éves ugyan olyan szinten kezeli az állatkertet és a böngészőt amiben fut, mint a 10 éves. Teljesen megleptek vele amikor ezt megláttam. Ez egyfelől jó és rossz is. Időnyelő része biztos rossz, de ahogy kezelik és a számokat értik és a management része a játéknak jó. Ki tudja mit nyernek és vesztenek.

  Sajnos ez egy új generáció akik most tényleg ebben nőnek fel. Én is gép mellett nőttem fel, de nem foglalkoztam 10 éveskorig vele ennyit és egy 486-ost vagy pentium 2-est nem lehet egy okos telefonokhoz, 4 magosokhoz és "minden házban gép"-hez hasonlítani.
  Akik most szülők, azoknak sok szerencsét kívánok. Annyit tudok mondani legyenek nyitottak és mindeközben elővigyázatosak. Mindannyian tudjuk, hogy az interneten ott van a cikkben említett oldal és a 4chan, pornhub is csak pár kattintásra egymástól.

 • EclipseGT

  addikt

  A srácaim (7 ill. 6 évesek) szintén szoktak a gép előtt lógni. Eszméletlen, hogy pár jól eltalált játékkal mennyit tudnak fejlődni. Most mennek csak suliba ősszel, de a 2-3 számjegyű számok összeadása már nem jelent gondot nekik. Ha figyel az ember, hogy mit csinálnak a gépen, akkor szerintem mindenképp hasznos tud lenni.

  "A gondolkodás nehéz dolog. Ezért csinálják olyan kevesen."

 • .tnm

  addikt

  akár a unity-ért, épp kezdünk eljutni oda, hogy ne kelljen mindenféle biz-bazt felrakni a képre, hogy egy weboldalt használjon az ember, erre csak ilyenre fejlesztik. még a flash is jobb lenne, az mint szükséges rossz, még amúgy is jelen van, de a videó alapján nem látom miért ne lehetne az egész akár html5

  It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Hozzászólok Aktív témák