Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz gabor7th #16 üzenetére

  nem a számlázással? hanem mivel? mármint a fogyasztó felé?
  a szolgáltatások esetén a számlák jellemzően kétfélék: vagy fix díjas szolgáltatás, tipikusan kábeltv, ahol ha nem váltasz csomagot, akkor az annyi, vagy fix + forgalomfüggő. A jogalkotó úgy gondolja, hogy a forgalomfüggő részben lehet nagyot csalni, olyan fogyasztás elszámolásával, ami nem történt meg. Ezért hozta meg így a jogszabályt.

  szűk terület? egy szűk terület, pontosabban egy konkrét probléma miatt a teljes rendszert auditáltatják, ez nem szűk terület.

  "Akkor azért szerinted hasznos is volt részben nem?": nem. nálunk például a távfűtést költségmegosztók által mért infók alapján számlázzák. a jogszabály előírásaiból következik, hogy az én lakásomat is auditáltatni kell. vagyis ha végrehajtották volna az előírást, akkor nekem naplóznom kellene, hogy mikor megyek aludni. namost ha ezt a jogszabály irányából nézem, akkor ez komoly, ha az élet irányából józan paraszti ésszel, akkor ez gigamega rotfl. hogy kedvenc sorozatszínésznőmet idézzem: egy egytől csernobilig terjedő skálán ez hanyas? :)

  [ Szerkesztve ]

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák