Hozzászólok Aktív témák

 • rdt89

  addikt

  válasz fateless #24 üzenetére

  A Mediateket pl az X10 óta a Dimensty-ig utáltam, túlzott fogyasztás, melegedés, gyenge, aztán most a Dinesty-vel kezd szerintem visszatérni, ahol anno méregette magát az SD-hez. Persze sose volt jobb, de nagyon jó alternatíva volt olcsóbban és viszonylag megbízható sebességgel.

  Az Unisonic-al a Galaxy Ace-ba találkoztam először, valami borzalmas készülék volt, aztán pár Samsung tablet-be i pakoltak már újabb kiadásút azt hiszem a 8830-at, de az is valami kritikán aluli volt, aztán az Archos Acce 40-e készülékbe volt a 9830 vagy a 9832 nem tudom pontosan, de az a telefon is többet gondolkodott, mint dolgozott, s innentől kezdve mindent kerülök ami ezzel a gyártó termékével van felvértezve, emiatt nem vettem meg a Teclast M40-et se. De majd ha kinövi magát és olyan útra téved, mint a Mediatek, akkor elgondolkodom rajta, de jelenleg a Kirin és SD csúcs processzorait részesítem előnybe, tudom nem illik összehasonlítani, mert más az áruk, de ha majd lesz nekik is csúcslapkái visszatérünk ár. :R

  A Kirin-t a 960 óta imádom, a Mate 9 Pro a mai napig /5 éves készülék/ hihetetlen gyors és akadásmentes, jelenlegi telefonom Kirin 990-el operál, abba se tudok belekötni.

  A SD-ből csak is a csúcs SOC-ot szeretem, volt 801810/ez egy túlmelegedő sz.r/-820-845-865 készülékem, 865-el Tablet van, bár a Kirin 990 gyorsabb, de ezt az optimalizálásnak tudom be. Volt készülékem SD625-429-450-660-765G de ezek se győztek meg igazából.

  Kicsit hosszúra nyújtottam, s így is próbáltam lényegre törő lenni, d ea lényeg, hogy a bevált, megbízható SOC-okra adom le a voksom, amelyeknek sikerült magukat kinőni. Emlékszek anno az Nvidia Tegra-kra, ők is szépen eltűntek, bár Tegra X1-el még van egy Nvidia tablet-em, de már ős is csak dísznek. :)

Hozzászólok Aktív témák