Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
"...visszavethetik az innovációt és a választási szabadságot."
Pont az veti vissza a valasztasi szabadsagot, hogy eloretelepitik az appokat es kulonbozo szolgaltatasok hasznalatara kenyszeritenek.
-
Diabolis
aktív tag
Gyanús, hogy nem lesz ez túl szigorú szabályozás. Európa gázszolgáltatója (jelentős részben) az USA lesz. Ha nagyon elkezdenek szemétkedni a cégekkel, az USA majd tol egy ejnyebejnyeittagáz szöveget.
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
-
félisten
Úgy tudom, Katar lesz az egyik fő vezetékes gáz beszállító, meg a román Fekete tengeri mezők zöld jelzést kapnak. Közvetlenül usákoktól csak a cseppfolyóst hozzák, az meg arányaiban nem olyan, mint a ruszkiktól való függés.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
VIC20
őstag
AZ EU NEM HOZ TÖRVÉNYEKET.
Illene végre megtanulni.
[ Szerkesztve ]
-
Dißnäëß
nagyúr
Én tudom, a szíjáé miatt. Kavarják a szart és mielőtt Katar eladhatna bármit az EU-nak hosszútávon, nagy mennyiségben, bemegy valami usapárti milícia oszt szétkapja az országot. Ennyike. Mindig így megy.
Két kérdés, politika és párt függetlenül (!!!):
1. Melyik nagyhatalomnak érdeke az erős, egységes EU ?
2. Melyik EU-beli nemzeti szuverén ország politikusát érdekli, hogy mi lesz az országának a sorsa, ha hoz egy vagy több barom döntést, kenőpénzek mentén lefekszik ennek-annak, közben a yacht-on megy a kokózás és kurvázás ?
No, szerintem szarok az EU esélyei, legyünk őszinték.
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Fred23
nagyúr
Érik már az Edge nélküli Windows, és Chrome nélküli Android?! Csak legyen is végre ebből vmi!
-
RedyAu
csendes tag
Ilyenkor örülök, hogy az EU-ban élek. Digitális dolgokat érintő dolgokban nagyon jól nyomják.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest