Új hozzászólás Aktív témák
-
DithenS
senior tag
Kíváncsi vagyok mikor viszi el őket az FBI
-
LLam
senior tag
bámulatos teljesítmény! CG
Stay hungry!
-
Honkydoo
őstag
Gratula!
Jó ilyet olvasni tényleg."Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
sztanozs
veterán
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
MarQs
senior tag
De jó ilyet olvasni!
Nagy gratuláció Nekik!
Jó volna ha pályájukat hosszú távon is hazai környezetben, méltó körülmények között tudnák folytatni, mert az efféle tudás idővel (már ma is érezni) exponenciálisan fog felértékelődni, amire nem csak a szakmának, de az országnak is nagy szüksége lenne...Persze, ez ugyanúgy elmondható még egy-két más ágazatról is...
[ Szerkesztve ]
"Vagy fejlődsz, vagy hanyatlasz, nincs stagnálás!"
-
"A verseny bonyolult volt és komplex."
-Egy és ugyanaz. Bonyolult=komplex..
Hatalmas gratula!!
-
tomazin
veterán
nagyon örülök neki,h a híd másik oldalán (ami egy ideje már nem igaz) lévő bmeseknek a nevét nem először, sőt sokadik alkalommal olvasom és mindig igen pozitív kontextusban.
ugyan én azt nem mondanám,h gyenge a támogatottsága (ugyan én csak az eltén látottakból tudok kiindulni), de igen, az ilyen diákokat tessék minden eszközzel támogatni,h csak azzal kelljen foglalkozniuk, amit szeretnek. -
n0rbert0
senior tag
Gratulálok nekik!
(#3) olbaidhun
Kár, hogy ez nem igaz... Igen is sok magyar tehetség van, volt és lesz. -
Normi™
őstag
Végre valami jó hír,gratulálok!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
olbaidhun
őstag
+1 példa értékű Magyar összefogás, nagy kár, h más területen ilyesmit ritkán hallani...
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
M@trixfan
addikt
Bizony, nagy gratuláció nekik! Jól esik ilyen eseményekről olvasni.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
subaruwrc
félisten
gratula nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
it A BME CrySyS Lab diákjainak óriási sikere: második helyezés a világ legjobb 130 csapata között az iCTF hackerversenyen.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest